Πατέρας Σάριτς σε Ντάριο: "Κοιτάξου στον καθρέπτη και ξύπνα, γιε μου"

Πατρικό κράξιμο από τον Πρέντραγκ Σάριτς στο γιο του Ντάριο. Διαβάστε τα όσα... συμβούλευσε τον μικρό να κάνει.

Ο Πρέντργκ Σάριτς έχει κατηγορηθεί πολλάκις για τον τρόπο που προσπαθεί να προστατεύσει το γιο του Ντάριο με πιο πρόσφατο παράδειγμα τις παρατηρήσεις στον Ντούσαν Ίβκοβιτς στη διάρκεια της σεζόν με την Εφές.

Ακόμη κι αυτός πάντως θέλησε να τρίξει τα δόντια του 21χρονου φόργουορντ για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το μπάσκετ και τη δημοσιότητα. Ο πατήρ Σάριτς ήταν καυστικός και δεν χάιδεψε αυτιά.

Ιδού τι δήλωσε: "Δεν θα μιλήσω για άλλους, θα ήταν άκομψο. Ο Ντάριο όμως θα πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέπτη και να αναρωτηθεί αν είναι ο εκλεκτός. Αν κάνει ό,τι χρειάζεται, αν δουλεύει όσο χρειάζεται. Η ενέργεια δεν είναι πρόβλημα, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι προβληματικά. Είναι 21 ετών και πρέπει να ξυπνήσει. Τι σημαίνει αν πηδάει και παίρνει την μπάλα, αν χάνει τα ανοικτά σουτ, αν δίνει την μπάλα στον αντίπαλο".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!