Μπατούμ: "Πως θα σταματήσουμε τον Γκασόλ; Καλή ερώτηση!"

Το χαμόγελο του Νικολάς Μπατούμ μετά την άνετη νίκη της Γαλλίας επί της Λετονίας και την πρόκριση έλεγε πολλά. Δείτε σε videos τις δηλώσεις του.

Ο εκ των ΝΒΑer των Γάλλων τόνισε: "Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ότι θα μας πιέσουν και το έκαναν στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Λετονία για τον τρόπο που αγωνίστηκε".

Για τον επικείμενο μεγάλο ημιτελικό με την Ισπανία είπε: "Είναι πάντα πολύ δύσκολα εναντίον τους και ξέρετε ότι έχουμε παίξει πολλά τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο περιμένω και στον ημιτελικό, ένα πολύ σκληρό, δύσκολο παιχνίδι".

Με...χιούμορ τέλος απάντησε στην ερώτηση για το πως σκοπεύουν αυτός και οι συμπαίκτες του να σταματήσουν τον Γκασόλ: "Αυτή είναι μία πολύ καλή ερώτηση. Θα δούμε.Είναι πάντως ένας από τους καλύτερους".

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.