Πάρκερ: "Τελευταίο μου παιχνίδι σε Ευρωμπάσκετ"

Mε μία δήλωση που επιδέχεται πολλών ερμηνειών ο Τόνι Πάρκερ άφησε τα πάντα σχετικά με το μέλλον του στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ο 33χρονος Γάλλος σούπερ σταρ, με το χάλκινο μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος, τόνισε το εξής: "Ηταν σημαντικό για μας να τελειώσουμε με το χάλκινο μετάλλιο και το καταφέραμε. Σίγουρα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι σε Ευρωμπάσκετ. Τελείωσα με νίκη, είμαι μέλος αυτής της ομάδας για 15 χρόνια.

Εχω κάνει πολλές θυσίες και έδωσα πολλά. Ενιωσα την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τους τελευταίους δύο μήνες κατά την προετοιμασία μας και κατά τη διάρκεια του τουρνουά".

Προφανώς ο Πάρκερ θα ήθελε να παίξει και στην Ολυμπιάδα του χρόνου αλλά η Γαλλία δεν προκρίθηκε απευθείας. Οπότε μάλλον θα επανεξετάσει στο άμεσο μέλλον τη στάση του.

Aπό την πλευρά του ο Νικολά Μπατούμ με tweet τόνισε ότι η Γαλλία θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.