Ο Νοβίτσκι φέρνει κι άλλον NBAer στο Ευρωμπάσκετ

Μετά τον Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Ντένις Σρέντερ συμφώνησε να ενισχύσει την εθνική Γερμανίας στο Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου.

Ο Νοβίτσκι φέρνει κι άλλον NBAer στο Ευρωμπάσκετ
Σρέντερ Χοκς ΝΒΑ Ευρωμπάσκετ

Η παρουσία του Ντιρκ Νοβίτσκι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Ντένις Σρέντερ να παίξει εφέτος για την εθνική Γερμανίας στο Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου.

Ο πόιντ γκαρντ γκαρντ των Ατλάντα Χοκς αποδέχθηκε την πρόσκληση της ομοσπονδίας και θα είναι ο δεύτερος NBAer μετά τον σπουδαίο φόργουορντ των Ντάλας Μάβερικς που θα ενισχύσει τα "πάντσερ" στην προσπάθεια διάκρισης.

" Είναι μεγάλη τιμή να είμαι στο ίδιο τουρνουά με τον Νοβίτσκι. Είμαστε σε δύσκολο όμιλο, αλλά έχουμε σπουδαία ομάδα", δήλωσε ο 22χρονος πλέι μέικερ.

Στη δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ, ο Σρέντερ ήταν ο εφεδρικός του Τζεφ Τιγκ στο κουμάντο των "γερακιών". Τέλειωσε την κανονική περίοδο με 10 πόντους και 4.1 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στην κανονική περίοδο.

Η Γερμανία έχει κληρωθεί στο 2ο όμιλο της διοργάνωσης, τον οποίο και φιλοξενεί στο Βερολίνο, και θ' αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ισλανδία, Σερβία, Τουρκία, Ιταλία και Ισπανία με στόχο να είναι στην πρώτη τετράδα και να προκριθούν στα νοκ άουτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK