Δεν έρχεται ο Ντόρσεϊ στην Εθνική

O Tάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε τελικός εκτός Εθνικής ομάδας για το Ευρωμπάσκετ αφού ο ατζέντης του ενημέρωσε αναλυτικά για τον τραυματισμό του ομογενούς γκαρντ στο σάμερ λιγκ.

Oregon guard Tyler Dorsey reacts during the second half of a regional final against Kansas in the NCAA men's college basketball tournament, Saturday, March 25, 2017, in Kansas City, Mo. (AP Photo/Charlie Riedel)
Oregon guard Tyler Dorsey reacts during the second half of a regional final against Kansas in the NCAA men's college basketball tournament, Saturday, March 25, 2017, in Kansas City, Mo. (AP Photo/Charlie Riedel) AP

"Kόπηκε" πριν καν δώσει το παρόν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ από την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

Ο ατζέντης του ομογενούς γκαρντ ενημέρωσε με επιστολή του ότι ο παίκτης δεν θα είναι σε θέση να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο πριν τα μέσα Αυγούστου.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα στοιχεία, ο Κώστας Μίσσας πήρε την απόφαση να τον συμπεριλάβει τελικά στην προετοιμασία και να του δώσει την ευκαιρία να αναρρώσει όπως θέλει πριν από την πρώτη του επαγγελματική σεζόν (έχει υπογράψει εγγυημένο συμβόλαιο στους Χοκς).

Η προετοιμασία, άρα, της "επίσημης αγαπημένης" θα αρχίσει με 15 παίκτες εκ των οποίων θα κοπούν άλλοι τρεις για να βγει η τελική 12άδα για το Ευρωμπάσκετ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK