Ο Μίσσας δεν είδε τον αποκλεισμό ως μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία

Ο Κώστας Μίσσας έστειλε το μήνυμα ότι η Εθνική αποχωρεί από το Eurobasket με ψηλά το κεφάλι παρά τον αποκλεισμό, ενώ στάθηκε στη βιασύνη της "γαλανόλευκης" στις κρίσιμες στιγμές (VIDEOS).

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Στο πρώτος μέρος, ειδικά στην άμυνα, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλα, όπως στα ριμπάουντ. Στο δεύτερο μέρος η Ρωσία πέτυχε 43 πόντους, πράγμα που σημαίνει πως χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ και ήμασταν κακοί στο αμυντικό τρανζίσιον.

Είχαμε 50% στις βολές, ποσοστό κάκιστο, ειδικά για ένα τόσο κλειστό παιχνίδι. Στις κρίσιμες στιγμές, νομίζω ότι βιαστήκαμε. Θα έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι. Παλέψαμε όμως. Εμείς, κρατάμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι καλύτερο στη διοργάνωση", δήλωσε αρχικά στη μεικτή ζώνη ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ενώ ερωτηθείς για το γεγονός ότι επέλεξε μικρό rotation και υπήρχαν πέντε παίκτες που έπαιξαν πάνω από 32 λεπτά, απάντησε:

"Είχαμε τρεις ημέρες ξεκούρασης, οπότε αυτό είναι ένα κομμάτι. Δεύτερον, όταν προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποιους παίκτες, δεν είχαμε την ανάλογη στήριξη από τον πάγκο μας. Συνεχίσαμε με αυτή τη λογική, οι παίκτες δεν ήταν κουρασμένοι σωματικά, αυτό είναι σίγουρο. Τους δώσαμε κάποιες μικρές ανάσες, κάναμε αλλαγές, αλλά δεν θέλαμε να χαλάσουμε τον ρυθμό μας".

Τέλος, δήλωσε: "Η στεναχώρια μας είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ένα βήμα παραπάνω. Μας μένει η πίκρα ότι είχαμε τη δυνατότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι για τους αγώνες που έρχονται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι προσπαθήσαμε πολύ και όλα κρίθηκαν στις λεπτομερειες. Δεν είμαι της λογικής ότι χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Όλες οι ομάδες των 8 ήταν πολύ καλές..."

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK