Παππάς - Μπουρούσης έβαλαν τα πράγματα (που έσπασαν) στη θέση τους

Διαβάστε πώς σχολίασαν Γιάννης Μπουρούσης και Νίκος Παππάς τη διαρροή του προ ημερών επεισοδίου που είχαν στο ξενοδοχείο της Εθνικής ομάδας. Ατάκες με νόημα του γκαρντ του Παππά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Παππάς - Μπουρούσης έβαλαν τα πράγματα (που έσπασαν) στη θέση τους

Έγινε ντόρος, αλήθεια είναι. Οι ίδιοι όμως το άφησαν πίσω. Ή τουλάχιστον έτσι δήλωσαν και δεν έχουμε λόγο να μην τους πιστέψουμε.

Γιάννης Μπουρούσης και Νίκος Παππάς, μετά τη φιλική νίκη επί της Ιταλίας στο τουρνουά Ακρόπολις, κλήθηκαν να σχολιάσουν τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους πριν απο 4 ημέρες στο ξενοδοχείο της Εθνικής Ελλάδας και αμφότεροι έριξαν τους τόνους.

" Με τον Γιάννη μέσα στη χρονιά στον Παναθηναϊκό τσακωνόμουν κάθε τρεις μέρες και κάθε δυο πηγαίναμε για φαγητό παρέα. Έτσι είναι αυτά, υπάρχουν εντάσεις. Ο Γιάννης είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, είναι φίλος μου, τον αγαπώ και δεν τρέχει τίποτα. Αν και να μη σας το χαλάσω γράψτε ό,τι θέλετε", είπε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ γελώντας και πρόσθεσε αναφερόμενος στο κλίμα στην ομάδα: " Μια χαρά είμαστε. Είναι μια χαρά το κλίμα απ' όσο ξέρω και πίστεψέ με ξέρω".

Στη συνέχεια ερωτηθείς για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο είπε με... νόημα πως " η αλήθεια είναι πως σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας δεν ζήσαμε πολλά πράγματα μαζί του" ρίχνοντας την πρώτη σπόντα και στη συνέχεια αφού παραδέχθηκε πως " δεν χρειάζεται να πούμε το πόσο σημαντικός θα ήταν για εμάς αγωνιστικά" συμπλήρωσε πως "συνεχίζουμε δίχως αυτόν, υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες, που θα δώσουν το 100% για να καταφέρει η ομάδα κάτι καλό".

Φεύγοντας, δε, όταν ρωτήθηκε για τραυματισμό του έριξε και τη 2η σπόντα: " Έχω έναν σπασμό. Δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό. Δεν θα πάω στην Κίνα για εξετάσεις μην αγχώνεστε".

Από την πλευρά του ο Μπουρούσης αποκρίθηκε με ρητορική ερώτηση θέλοντας να τονίσει πως δεν έγινε κάτι τόσο σοβαρό. " Εσείς δεν τσακώνεστε σπίτι σας;", αναρωτήθηκε δείχνοντας να έχει ήδη ξεχάσει το περιστατικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK