Πεδουλάκης: "Η Εθνική πρέπει να στηριχτεί"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τον πρόωρο αποκλεισμό της Εθνικής από το Ευρωμπάσκετ και υποστήριξε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πρέπει να στηριχτεί.

Πεδουλάκης: "Η Εθνική πρέπει να στηριχτεί"

Αναλυτικά όσα είπε στη «Real News»:

"Νομίζω ότι στο ματς με τους Λετονούς ήταν δύσκολο να βρούμε κίνητρο έπειτα από την αναμέτρηση με την Ισπανία, οι αντίπαλοι μας δυσκόλεψαν, ωστόσο βρήκαμε ρυθμό και ψυχικά αποθέματα και φτάσαμε στη νίκη. Σίγουρα η διοργάνωση μας αφήνει πικρή γεύση, αφού είχαμε μια πλήρη ομάδα και εύλογα μεγαλύτερες απαιτήσεις. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια στα νοκ άουτ παιχνίδια δεν είμαστε τόσο συνεπείς, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες έχουν και πείρα και άφθονες παραστάσεις και διακρίσεις στην Euroleague και στις άλλες διεθνείς διοργανώσεις.

Ήταν μεγάλη ευκαιρία να προκριθούμε στους "4", αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε. Το ελληνικό μπάσκετ έχει και το βάθος και το ταλέντο και την τεχνογνωσία για να επιστρέψει στις επιτυχίες σε εθνικό επίπεδο. Η εθνική χρειάζεται τη στήριξη όλων μας, ποτέ δεν φταίει μόνο ένας όταν μιλάμε για ομάδα. Όλοι μαζί και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Με την αποχώρηση του Σπανούλη ο κύκλος των μεγάλων γκαρντ κλείνει και όσο για τον Αντετοκούνμπο, θα πω ότι ο παίκτης αυτός είναι πυρηνικό όπλο, ένα θαύμα της φύσης και προφανώς δεν ανακαλύπτει κάποιος την Αμερική, λέγοντας ότι βρήκαμε τον νέο ηγέτη της ομάδας μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK