ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ: Τέλος ο Σπανούλης από την Εθνική (VIDEO)

Ένας τεράστιος κύκλος κλείνει για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος μετά τη νίκη επί της Λετονίας ενημέρωσε για την απόφασή του να μην αγωνιστεί άλλη φορά στην Εθνική.

Ο Βασίλης Σπανούλης είπε "αντίο" στην Εθνική ομάδα. Διαβάστε όσα δήλωσε: "Ήρθε η ώρα να σταματήσω από την Εθνική ομάδα. Πιστεύω ότι μεγάλωσα με την Εθνική ομάδα, καθώς ήμουν από 17 χρονών. Ένας κύκλος κλείνει για μένα. Πιστεύω πως πρόσφερα αρκετά πράγματα. Η καριέρα είναι γεμάτη χαρές, λύπες, διακρίσεις, αποτυχίες. Έτσι είναι η καριέρα του αθλητή.

Καταφέραμε με τα υπόλοιπα παιδιά, με όλους τους προπονητές, με όλες τις ομάδες να φέρουμε στην Ελλάδα τρία μετάλλια. Άλλες φορές πετύχαμε, άλλες αποτύχαμε. Είμαι περήφανος. Αυτή την στιγμή είμαι συναισθηματικά φορτισμένος, γιατί πραγματικά είμαι από 17 χρονών στις εθνικές ομάδες. Αυτά έχει η ζωή του αθλητή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω. Να παίξουν και τα υπόλοιπα παιδιά τα επόμενα χρόνια, γιατί έχουν ταλέντο. Θα είμαστε μαζί τους".

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1:

Πριν τον αγώνα με τους Λετονούς και κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, ο Γιάννης Μπουρούσης πήρε αγκαλιά τον Νίκο Ζήση και τον Βασίλη Σπανούλη και ουσιαστικά προανήγγειλε το τέλος του "Kill Bill", αλλά και του ίδιου.

Δείτε τις χαρακτηριστικές PHOTOS:

 

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμα:

Ελλάδα-Λετονία 97-90

Αγκαλιασμένη η "παλιά φρουρά" στον εθνικό ύμνο

"Βασίλη, θα σου χρωστάμε μία ζωή"

Longread

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν ανήκει σε κανέναν πια

Από τη μία, αμφιβάλλει αν αυτά που σκέφτεται έχουν ενδιαφέρον για τον αναγνώστη. Από την άλλη, αμφιβάλλει για το αν υπάρχει λόγος να μοιραστεί αυτά που έχει στο μυαλό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, απελευθερωμένος από οπαδικές ταμπέλες και με θαυμαστή εσωτερική ισορροπία, μιλάει στο Contra.gr για ιστορίες, ποδοσφαιρικές και μη, που γνωρίζουν πολύ λίγοι.