Τα έχωσε ο Μπουρούσης για τον Σπανούλη: "Εμείς πονάμε κι εσείς χαίρεστε"

Καυστικός ο Γιάννης Μπουρούσης με τους δημοσιογράφους, πέταξε μία ατάκα και αποχώρησε από τη μικτή ζώνη χωρίς να πει περισσότερα.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν επικριτικός προς τους δημοσιογράφους, σχολιάζοντας την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από την Εθνική ομάδα.

"Ήταν πολύ ωραίες οι στιγμές που περάσαμε όλοι μαζί. Πόνεσε ο Βασίλης Σπανούλης όπως την πονάμε κι εμείς αυτήν την ομάδα, αλλά εσείς αυτό δεν το καταλαβαίνετε και χαίρεστε μ' αυτό", ανέφερε με μομφή ο διεθνής σέντερ και δεν θέλησε να κάνει κάποια περαιτέρω δήλωση, αποχωρώντας εμφανώς φορτισμένος.

Ο ίδιος δεν ανακοίνωσε την αποχώρησή του, αλλά θεωρείται κάτι περισσότερο από δεδομένο ότι δεν θα ξαναπαίξει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Μπουρούσης είχε παραχωρήσει συνέντευξη τον Μάιο στο Contra.gr και τον Παντελή Βλαχόπουλο και είχε αναφερθεί τόσο στον Βασίλη Σπανούλη όσο και στον Νίκο Ζήση. Εννοείται πως είχε μιλήσει και για τη δική του παρουσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Διαβάστε όσα είχε δηλώσει ο Έλληνας σέντερ σε μια συνέντευξη-ποταμό.

Διαβάστε ακόμη:

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ: Τέλος ο Σπανούλης από την Εθνική (VIDEO)

Αγκαλιασμένη η "παλιά φρουρά" στον εθνικό ύμνο

"Βασίλη, θα σου χρωστάμε μία ζωή"

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!