Δεν θα λείψει και τόσο ο Μπαρνιάνι...

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος που να θεωρεί πως η απουσία του σοφτ και εύθραυστου Ιταλού θα επηρεάσει την απόδοση της "σκουάντρα ατζούρα";

Ο Αντρεά Μπαρνιάνι έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής Ιταλίας για το Ευρωμπάσκετ 2017. Τα προβλήματα που αντιμετώπισε (για άλλη μια σεζόν) δεν του επιτρέπουν να βοηθήσει στη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη ανακοίνωσε την απόφασή του.

Δεδομένης της αγωνιστικής κατάστασής του, όπως τουλάχιστον τον είδαμε στην Μπασκόνια, ο Μπαρνιάνι δεν θα λείψει τόσο πολύ από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μέλι και Ντατόμε μπορούν εύκολα να καλύψουν το κενό στο "4", αφού 5άρι ούτως ή άλλως ο 32χρονος Ρωμαίος δεν είναι...

Η Ιταλία έχει κληρωθεί στο Β' όμιλο του Ευρωμπάσκετ, παρέα με Λιθουανία, Γερμανία, Γεωργία, Ισραήλ και Ουκρανία.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.