Ο Γκαλινάρι ζήτησε συγγνώμη με... απλωμένο τον αγκώνα

Τι να την κάνεις μια μεταμέλεια όταν συνοδεύεται από δικαιολογίες; Ο Ντανίλο Γκαλινάρι έκανε καλή προσπάθεια ν' αναλάβει τις ευθύνες του, αλλά δεν έπεισε όσους διάβασαν τη δήλωσή του...

Denver Nuggets forward Danilo Gallinari (8) in the second half of an NBA basketball game Friday, April 7, 2017, in Denver. The Nuggets won 122-106. (AP Photo/David Zalubowski)
Denver Nuggets forward Danilo Gallinari (8) in the second half of an NBA basketball game Friday, April 7, 2017, in Denver. The Nuggets won 122-106. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Ευθείες βολές για "βρώμικο παιχνίδι" από πλευράς Ολλανδών εξαπέλυσε σε μία –υποτίθεται- δήλωση συγγνώμης ο Ντανίλο Γκαλινάρι ο οποίος έσπασε το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του χεριού όταν γρονθοκόπησε τον Ολλανδό σέντερ Τζίτο Κοκ.

" Αντέδρασα όταν δέχθηκα αγκωνιά. Έπρεπε να συγκρατηθώ, αλλά δεν ήξερα, αν έγινε επίτηδες. Γενικώς οι αντίπαλοι έπαιζαν με ψηλά τους αγκώνες σε όλο το ματς ενώ έβαζαν τα πόδια τους κάτω από τα δικά μας όταν σουτάραμε με κίνδυνο να τραυματιστούμε.

Με λίγα λόγια δεν έπαιξαν καθαρά. Το ματς έμοιαζε περισσότερο με τσακωμό", ανέφερε στη γραπτή του δήλωση ο Γκαλινάρι κατηγορώντας ευθέως τους "οράνιε" για βρώμικο παιχνίδι.

" Λυπάμαι για τόσους πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί δεν είμαι πλέον μέλος της Εθνικής Ιταλίας και για τον τρόπο με τον οποίο άφησα την ομάδα. Η Εθνική είναι η δεύτερη οικογένειά μου και νοιώθω άσχημα", συμπλήρωσε επισημαίνοντας με αφορμή τα όσα ανέφερε για το βρώμικο παιχνίδι των Ολλανδών πως " δεν ψάχνω για άλλοθι, η αντίδρασή μου είναι ασυγχώρητη και ζητάω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και από τον Κοκ επειδή έχασα τον έλεγχο κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν και δεν πρόκειται να συμβεί ξανά".

AP Photo/David Zalubowski

News 24/7

24MEDIA NETWORK