Ο καλύτερος και ο χειρότερος όμιλος για την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ!

Στο β' γκρουπ δυναμικότητας τοποθετήθηκε η Εθνική ομάδα ενόψει της κλήρωσης του Ευρωμπάσκετ. Πόσο απέχει ο "λάκκος των λεόντων" από τον "υγιεινό περίπατο";

Την Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη θα διεξαχθεί η κλήρωση για το Ευρωμπάσκετ 2017 και η Εθνική ομάδα θα γνωρίζει αφενός σε ποια χώρα θα ταξιδέψει για την πρώτη φάση αφετέρου τις πέντε αντιπάλους της στον όμιλο.

Αρχικά η Ελλάδα δεν θα βρεθεί στον ίδιο δρόμο με Ιταλία, Τσεχία και Λετονία, παρέα με τις οποίες βρίσκεται στο β' γκρουπ δυναμικότητας. Σίγουρα όμως θα συνυπάρξει με μία εκ των Ισπανίας, Λιθουανίας, Γαλλίας και Σερβίας.

Σ' ένα... εφιαλτικό σενάριο η Εθνική του... Δημήτρη Πρίφτη θα μπορούσε να συμπέσει με Ισπανία, Τουρκία (οικοδέσποινα), Ρωσία, Βέλγιο και Ουκρανία. Ταυτόχρονα όμως υπάρχουν ίσες πιθανότητες να βρεθεί μαζί με Λιθουανία, Ισραήλ, Γεωργία (του Ηλία Ζούρου) και Ισλανδία! Ονειρικό...

Οι τέσσερις ομάδες που θα φιλοξενήσουν τους ομίλους της πρώτης φάσης έχουν ήδη επιλέξει έναν αντίπαλο. Η Φινλανδία την Ισλανδία, το Ισραήλ τη Λιθουανία, η Ρουμανία την Ουγγαρία και η Τουρκία τη Ρωσία (σ' ένα ζευγάρι μ' έντονο παρασκήνιο).

ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

1ο: Ισπανία, Λιθουανία, Γαλλία, Σερβία

2ο: Ελλάδα, Ιταλία, Τσεχία, Λετονία

3ο: Κροατία, Ισραήλ, Τουρκία, Φινλανδία

4ο: Ρωσία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Γεωργία

5ο: Γερμανία, Βέλγιο, Πολωνία, Μαυροβούνιο

6ο: Ισλανδία, Μεγ.Βρετανία, Ουκρανία, Ρουμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο κύβος ερρίφθη: Πρίφτης για Εθνική

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!