Οι ΝΒΑερς, οι Ευρωλιγκαίοι και οι συμπαγείς Εθνικές

Ποια είναι η πιο συμπαγής σε σχέση με το προηγούμενο Ευρωμπάσκετ ομάδα; Ποια διαθέτει τους περισσότερους ΝΒΑερς; Ποια τους περισσότερους παίκτες ομάδων της Ευρωλίγκα; Για όλα έχουμε τις απαντήσεις…

Οι ΝΒΑερς, οι Ευρωλιγκαίοι και οι συμπαγείς Εθνικές
gasol ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά την ολοκλήρωση των τελικών 12αδων των 24 ομάδων ήρθε η ώρα για μία πρώτη συνολική και συγκεντρωτική ματιά στα ρόστερ τους. Όπως λοιπόν βλέπετε στον παρακάτω πίνακα η ομάδα που σε σύγκριση με το προηγούμενο Ευρωμπάσκετ, αυτό του 2015 θα έχει τους περισσότερους ίδιους παίκτες στη 12αδα της είναι η τελευταία αντίπαλος της Εθνικής μας στη φάση των ομίλων, η Πολωνία αλλά και η διοργανώτρια Φινλανδία (9 παίκτες) ενώ λιγότερο «συμπαγής» είναι Σερβία και Σλοβενία με μόλις 3 παίκτες από την προηγούμενη διοργάνωση!

Όσον αφορά στους 30 ΝΒΑερς, η Ισπανία φυσικά διαθέτει του περισσότερους (6) και η Κροατία ακολουθεί με τρεις. Από τις 24 ομάδες του Ευρωμπασκετ οι 17 έχουν έστω έναν παίκτη που θα παίζει τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ!

Τέλος, η Ελλάδα είναι… μακράν μάλιστα η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες ομάδων της Ευρωλίγκα (10), δηλαδή τους 6 του Ολυμπιακού, τους 3 του Παναθηναϊκού και έναν της Φενέρμπαχτσε ενώ 8 παίκτες έχει η Ρωσία.

Οι ΝΒΑερς, οι Ευρωλιγκαίοι και οι συμπαγείς Εθνικές

News 24/7

24MEDIA NETWORK