Διεκόπη προσωρινά το Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας!

Προσωρινή διακοπή στο Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων δυσκολεύονταν να αναπνεύσουν! Στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ η αστυνομία συγκρούστηκε με ομάδα αντιεξουσιαστών και έπεσαν δακρυγόνα.

Στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν συγκρούσεις της αστυνομίας με μερίδα αντιεξουσιαστών.

Για να διαλυθεί το πλήθος, οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έριξαν δακρυγόνα τα οποία πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο κι έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Ειδικά στην πλευρά του πάγκου των φιλοξενούμενων, οι παίκτες δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν και να δουν καλά καλά. Τέσσερα λεπτά και τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος της τρίτης περιόδου η αναμέτρηση διεκόπη για πέντε λεπτά κι ευτυχώς κανείς από τους αθλητές και τον κόσμο δεν κινδύνεψε. 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.