Οι γαλλικές εφημερίδες αγνόησαν το χρυσό της Ισπανίας

Η Ισπανία κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ κόντρα στη Λιθουανία, αλλά η είδηση πέρασε στα... ψιλά από τις γαλλικές εφημερίδες. Δείτε τις PHOTOS.

Η Ισπανία ήταν η θριαμβεύτρια του Ευρωμπάσκετ, επικρατώντας με 80-63 της Λιθουανίας στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο Λιλ. Παρά τη μεγάλη επιτυχία της "Φούρια Ρόχα", οι γαλλικές εφημερίδες δεν είχαν την είδηση ούτε στα... ψιλά γράμματα των εξώφυλλών τους.

Η "Equipe" αγνόησε την Ισπανία και ασχολήθηκε με το ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος μεταξύ της Μαρσέιγ και της Λιόν, ενώ φιλοξένησε και δηλώσεις του Τόνι Πάρκερ για τη Γαλλία, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Η "Le Parisien" αναφέρθηκε στη νίκη των Ισπανών μόνο στις εσωτερικές σελίδες, ενώ η "Le Figaro" δεν έγραψε ούτε... γραμμή. Το ίδιο ισχύει και για τις "Liberation" και τη "Le Monde" που προτίμησαν να σχολιάσουν την επιτυχία της Ισπανίας στην ηλεκτρονική έκδοσή τους.

Δείτε τις PHOTOS:

 

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.