Η ελληνική σημαία στη γιορτή της Σερβίας

Η αποστολή της Σερβίας επέστρεψε στη βάση της μετά τον τελικό του Eurobasket και γνώρισε την αποθέωση από πλήθος κόσμου στο Βελιγράδι. Μεταξύ αυτών και ένας Έλληνας (PHOTO)!

Serbia's Bogdan Bogdanovic celebrates after hitting a 3-point basket during their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match against Russia, in Istanbul, Friday, Sept. 15. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Serbia's Bogdan Bogdanovic celebrates after hitting a 3-point basket during their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match against Russia, in Istanbul, Friday, Sept. 15. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Τη δεκαετία του '90 οι σχέσεις Ελλάδας και Σερβίας είχαν κλονιστεί σε αθλητικό επίπεδο ελέω των μαχών που είχαν δώσει οι δύο χώρες στο Eurobasket του 1995 και το Μουντομπάσκετ του 1998 (και οι δύο διοργανώσεις είχαν φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ) ενώ πριν μερικά χρόνια ένα ματς των δύο ομάδων στο τουρνουά Ακρόπολις μετέτρεψε το παρκέ σε... ρινγκ.

Ας είναι... Η φιλία μεταξύ των δύο λαών είναι δεδομένη και υφίσταται εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αυτό αποδείχτηκε ακόμα και μέσω του πρόσφατου Eurobasket, παρά το γεγονός πως η "επίσημη αγαπημένη" δεν αντάμωσε με τους "πλάβι" του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς.

Πώς φάνηκε; Αρκεί να δει κανείς μία φωτογραφία που ανέβασε το βράδυ της Δευτέρας (18/9) ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook, με τη photo να είναι από την τεράστια υποδοχή που επεφύλαξαν Σέρβοι φίλαθλοι στο Βελιγράδι στην ομάδα όπου φιγουράρει και μία ελληνική σημαία!

Η ελληνική σημαία στη γιορτή της Σερβίας

Photo Credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

News 24/7

24MEDIA NETWORK