Ο Μιλουτίνοφ προτίμησε τους Σπερς

Στα 23 του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα έχει πολλές ευκαιρίες να παίξει στην εθνική Σερβίας. Για το ΝΒΑ ξέρει ότι θα είναι λιγοστές.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δυσκολεύει το έργο του Σάσα Τζόρτζεβιτς, αλλά σε αυτή τη φάση κοιτάει το μπασκετικό μέλλον του.

Όπως μετέδωσε η "Sportski Zurnal", ο σέντερ του Ολυμπιακού είναι εκ των τεσσάρων που ενημέρωσαν τον "Σάλε" για την απόφασή τους να μην ενισχύσουν την εθνική στο Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου, αφού έχει επιλέξει να δουλέψει για τους Σπερς μήπως και κερδίσει μια θέση στο ρόστερ τους.

Οι άλλοι τρεις; Ο Νίκολα Γιόκιτς γιατί θέλει αφενός να ξεκουραστεί αφετέρου να βελτιωθεί ατομικά ενόψει της νέας σεζόν με τους Νάγκετς (του Μίλσαπ πλέον), ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος προερχόμενος από τραυματισμό δεν θέλει να πάρει οποιοδήποτε ρίσκο για την καριέρα του.

Αναμένεται πλέον η αντίδραση τόσο του Τζόρτζεβιτς όσο και της σερβικής Ομοσπονδίας μπάσκετ που στο παρελθόν είχαν "επιτεθεί" σε διεθνείς που αρνήθηκαν πρόσκληση.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...