Φώτο-ντοκουμέντο: Όταν ο Ντόντσιτς ήταν το... ball boy του Ντράγκιτς

Πριν από δέκα χρόνια τον θαύμαζε ως παίκτη, πανηγυρίζοντας μαζί του το πρωτάθλημα Σλοβενίας, και σήμερα οδηγούν μαζί τη Σλοβενία προς την κορυφή της Ευρώπης!

Φώτο-ντοκουμέντο: Όταν ο Ντόντσιτς ήταν το... ball boy του Ντράγκιτς

Μια φωτογραφία με μεγάλη ιστορία... Δέκα χρόνια πριν, ο 8χρονος τότε Λούκα Ντόντσιτς πανηγύριζε στην αγκαλιά του πατέρα του το πρωτάθλημα της Ολίμπια Λουμπλιάνας στη Σλοβενία και την Κυριακή θα προσπαθήσει να βρεθεί σε ανάλογη θέση, πανηγυρίζοντας όμως το τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ!

Το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ διακρίνεται στη σχετική πανηγυρική αναμνηστική photo μαζί πολλά γνώριμα πρόσωπα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σλοβενίας τη σεζόν 2007-08.

Επάνω αριστερά είναι ο παλαίμαχος Γιασμίν Χούκιτς και δίπλα του ο Γιαν Μότσνικ, αδερφός του Γιούρε που είχε παίξει στον Πανελλήνιο.

Κάτω από τον Μότσνικ, ο γκριζομάλλης κύριος, ετών 34 τότε, είναι ο Σάσα Ντόντσιτς, πατέρας του Λούκα και δίπλα του βρίσκονται κατά σειρά ο Μάρκο Μίλιτς, πάλαι ποτέ δράστης των πιο εντυπωσιακών καρφωμάτων σε ευρωπαϊκά γήπεδα και ο νυν συμπαίκτης του Λούκα στην Εθνική Σλοβενίας, Γκόραν Ντράγκιτς.

Καθιστός με το σγουρό ξανθό μαλλί είναι ο Μίχα Ζούπαν, ο οποίος είχε περάσει από τα Τρίκαλα, στην άκρη με το Νο31 ο Σάσο Όζμπολτ και από πάνω του ο πρώην "ερυθρόλευκος" Μίρζα Μπέγκιτς αγκαλιά με τον Αμερικανό Μορίς Μπέιλι (με πολιτική περιβολή) ο οποίος είχε περάσει το 2010-11 από τον Πανελλήνιο, ενώ πίσω... κρυμμένος είναι ο έτερος Αμερικανός Ρονέλ Τέιλορ.

Δεξιά, δε, με το θαλασσί πουκάμισο είναι ο τότε ανερχόμενος τεχνικός της Ολίμπια Αλεξαντρ Τζίκιτς.

Όλοι τους σε παράταξη:

Φώτο-ντοκουμέντο: Όταν ο Ντόντσιτς ήταν το... ball boy του Ντράγκιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK