Εισιτήρια για όλα τα γούστα

Η μεγάλη χωρητικότητα του "Πιερ Μορουά" (περισσότερες από 26.000) επιτρέπει στους απανταχού μπασκετόφιλους, και κυρίως τους Γάλλους να μην άγχονται ιδιαίτερα για να αγοράσουν εισιτήρια για το τουρνουά.

Ακόμα και τώρα, έξι ημέρες πριν από το μεγάλο τελικό, υπάρχουν μαγικά χαρτάκια για το παιχνίδι που θα αναδείξει το νέο πρωταθλητή Ευρώπης και τα οποία ξεκινούν από τα 45 ευρώ. Το δε πιο ακριβό στοιχίζει 200 ευρώ.

Τα εισιτήρια των ημιτελικών αρχίζουν από τα 33 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 150 ενώ αυτά τα προημιτελικών στοιχίζουν από 25 έως 135 ευρώ.

Εννοείται ότι τα γραφεία που πωλούν εισιτήρια (όχι μόνο στο "Πιερ Μορουά") είναι σχεδόν πάντα ανοιχτά και περιμένουν τους ενδιαφερόμενους να δώσουν το "παρών".

Εισιτήρια υπάρχουν και για τον προημιτελικό της Ελλάδας με την Ισπανία ο οποίος είναι και πιο ο σημαντικός από τους τέσσερις.

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.