Αρχοντικό tweet της Μπασκόνια μετά την ήττα από Παναθηναϊκό

Ο Ρόντρι Μπομπουά έκανε λάθος στην τελευταία επίθεση και η Μπασκόνια που στέρησε από την ομάδα του τη νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι Βάσκοι τον... αποθέωσαν μέσω Twitter!

Αρχοντικό tweet της Μπασκόνια μετά την ήττα από Παναθηναϊκό

Η Μπασκόνια αποδεικνύει πως δεν ξέρει μόνο να "βγάζει" συνεχώς καλούς παίκτες (που της επιτρέπουν να παραμένει ανταγωνιστική στο υψηλό επίπεδο της Euroleague) αλλά και ότι είναι από τις ομάδες που τη λέξη "αθλητική παιδεία" την έχουν μέσα στο dna τους.

Απόδειξη το ματς της Παρασκευής κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Ρόντρι Μπομπουά να είναι ο μοιραίος για την ομάδα του Σίτο Αλόνσο αφού δεν κατάφερε να κάνει ποτέ την τελευταία επίθεση αν και είχε τη μπάλα στα χέρια του στα τελευταία 15'' του αγώνα αλλά παρόλα αυτά να αποθεώνεται από τους Βάσκους μέσω του επίσημου λογαριασμού που διατηρούν στο Twitter.

"Το ταλέντο σου μας έχει προσφέρει και θα μας προσφέρει πολλά αυτή τη σεζόν, Ρόντρι. Σήμερα είμαστε περισσότερο υπερήφανοι για εσένα. Στα καλά και στα άσχημα", έγραψε η Μπασκόνια ενώ στο αμέσως επόμενο τιτίβισμα, αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Μεγάλη δουλειά από την ομάδα σε μία δύσκολη έδρα όπου έχει νικήσει μόνο ο Ολυμπιακός με 2 πόντους. Πολύ υπερήφανοι για την προσπάθειά σας".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ 69-69

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιβίωσε σ' ένα απίστευτο θρίλερ ο Παναθηναϊκός και νίκησε την Μπασκόνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK