Η Μπαρτσελόνα στο ίδιο σημείο με τον Παναθηναϊκό

Μετά τον Παναθηναϊκό ήρθε η σειρά της Μπαρτσελόνα, ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό του Ρίμπας, να βγει στην αγορά και να ψάξει για περιφερειακό οργανωτή.

Ο Πάου Ρίμπας υπέστη τον χειρότερο τραυματισμό που μπορεί να υποστεί αθλητής. Ρήξη αχιλλείου τένοντα, τραυματισμός που έχει "τελειώσει" πρόωρα καριέρες - με πιο χαρακτηριστικό (και αρκετά πρόσφατο) παράδειγμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ του Άρβιντας Ματσιγιάουσκας.

Αναγκαστικά η Μπαρτσελόνα έχει βγει στην αγορά και ψάχνει για γκαρντ που θα καλύψει τον Ράις δεδομένου ότι ο Κόπονεν είναι ακόμη ανέτοιμος να προσφέρει, ενώ ο Ναβάρο, που στα δύσκολα μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση, αναρρώνει ακόμη. Πόσο εύκολο όμως είναι να βρεις παίκτη αυτήν τη χρονική περίοδο; Στον Παναθηναϊκό ξέρουν καλά και απαντούν καθόλου. Διότι τα κριτήρια που τίθενται, οικονομικά και όχι μόνο, είναι συγκεκριμένα και οι επιλογές περιορισμένες.

Με τον περιορισμό των δύο Αμερικανών στην ισπανική λίγκα ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας. Γι' αυτό και, προς το παρόν, ρίχνει στα βαθιά τον Στέφαν Πένο. Τον 19χρονο από το Βελιγράδι με ρίζες από τη Γουιάνα. Ελπίζοντας πως θα κερδίσει χρόνο έως ότου επανέλθουν οι τραυματίες και βρει συμπληρωματικό παίκτη για την περιφέρεια.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!