Κόλλησε τη βελόνα στο όχι ο Τζάκσον

Η Μπαρτσελόνα σχεδόν το παρακαλά να αποδεχτεί την προσφορά της (την οποία μάλιστα αύξησε) αλλά ο Ααρον Τζάσκον παραμένει κολλημένος στην κινέζικη πρόταση από τους Ντακς!

Αν περιμένει ο Ααρον Τζάκσον ότι θα βρει προσφορά που θα πλησιάζει, έστω, την αντίστοιχη των Ντακς του Πεκίνου, τόε μάλλον αδίκως περιμένει.

Οι Κινέζοι δίνουν στον πρώην πλέι μέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2,2 εκ δολάρια καθαρά, νέτα, σκέτα. Πως είναι δυνατόν να πλησιάσει ευρωπαϊκός σύλλογος αυτά τα χρήματα;

Η Μπαρτσελόνα πάντως το προσπάθησε, ανέβασε την προσφορά τους στο 1εκ αλλά από το στόμα του Τζάκσον βγήκε και πάλι ένα μεγαλοπρεπές όχι.

Την ίδια απάντηση είχε δώσει ο εν λόγω και στον Ολυμπιακό αλλά και στην Εφές που τον πλησίασαν έχοντας πάντα ως διαπραγμευτικό ατού την τρομερή προσφορά των Κινέζων. Ας την πάρει, να τελειώνουμε...

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".