Μπαρτζώκας: "Για τους δικούς μου λόγους δεν ήθελα να χάσουμε με μεγαλύτερη διαφορά"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως τα πολλά λάθη της Μπαρτσελόνα ήταν αυτά που έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό ενώ απάντησε και γιατί η ομάδα του δεν έκανε φάουλ στο φινάλε.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ και να μειώσει τη διαφορά της από την όγδοη θέση της κατάταξης στην EuroLeague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εξηγεί πως αν η ομάδα του έκανε λιγότερα λάθη, το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό.

"Ήταν ένα σκληρό και κλειστό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Κάποιες λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα. Αν κοιτάξει κάποιος τη στατιστική, θα δει ότι είχαμε 12 περισσότερες επιθέσεις, καλύτερα ποσοστά στα σουτ. Κάναμε όμως πολλά λάθη, που είναι πολύ σημαντικό στοιχείο.

Ήταν ο κρίσιμος παράγοντας στο παιχνίδι, αυτός που έκρινε τον νικητή. Ο Παναθηναϊκός βρήκε ευκαιρίες να σκοράρει στο ανοιχτό γήπεδο.

Για εμάς ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε σε αυτό. Όταν τα λάθη σου δίνουν εύκολους πόντους στον αντίπαλο, πέφτει η ψυχολογία σου. Πρέπει να περιορίσουμε τέτοιου είδους λάθη, να έχουμε καλύτερες και πιο ξεκάθαρες αποφάσεις.

Μόνο έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίζουμε τα παιχνίδια", δήλωσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, ο οποίος σε ερώτηση για ποιο λόγο οι παίκτες του δεν επιδίωξαν να κάνουν φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα και ενώ κυνηγούσαν στο σκορ, είπε:

"Μία έμπειρη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν θα έχανε το ματς και επέλεξα μια άμυνα. Για τους δικούς μου λόγους δεν ήθελα η διαφορά στο τέλος να πάει στους 8, στους 10 ή στους 12 πόντους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το κάρφωμα αλά Αντετοκούνμπο από τον Παππά!
"Τέλειωσε" την Μπάρτσα κι έμεινε ζωντανός για 4άδα
ΠΑΟ για πρόκριση, Μπάρτσα για... λύπηση!

News 24/7

24MEDIA NETWORK