Στη λίστα της Μπαρτσελόνα οι Πρίντεζης και Λοτζέσκι

Όπως μεταδίδουν τα καταλανικά μέσα, οι Γιώργος Πρίντεζης και Ματ Λοτζέσκι προτάθηκαν και εξετάζονται σοβαρά από τη Μπαρτσελόνα.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της "mundodeportivo", οι οι Γιώργος Πρίντεζης και Ματ Λοτζέσκι του Ολυμπιακού προτάθηκαν στους Καταλανούς πριν μερικές ημέρες και εξετάζονται.

" Μία επιλογή για τη Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να είναι ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ενδιαφέρει και μπορεί να έρθει ως ελεύθερος, αφού λήγει το συμβόλαιό του"αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα, προσθέτοντας: "Στα 32 του χρόνια, αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία να υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Ευρώπη, με την Φενέρμπαχτσε επίσης να ενδιαφέρεται. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι αναμένεται να γίνει πατέρας σύντομα δουλεύει στα υπέρ του να μείνει στον Πειραιά, όπου αισθάνεται πιο άνετα".

Ακολούθως πάντα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως δεν έχει γίνει κάποια επαφή με την πλευρά του παίκτη, αφού " ο σύλλογος περιμένει πρώτα να δει ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας τη νέα σεζόν, αλλά και τι ρόλο θα έδινε στον Πρίντεζη, αφού στην ομάδα υπάρχουν και οι Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Βίκτορ Κλαβέρ. Ο Πρίντεζης ξέρει τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος θα τον ήθελε αν παραμείνει, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση η Μπαρτσελόνα για τον Πρίντεζη ακόμα και αν αλλάξει προπονητή".

Στο τέλος του κειμένου μάλιστα αναφέρεται ότι στη Μπαρτσελόνα έχει προταθεί και ο Ματ Λοτζέσκι, για τον ρόλο του αντι-Περπέρογλου. " Η Μπαρτσελόνα ψάχνει και για έναν σμολ φόργουορντ, αφού το συμβόλαιο του Στράτου Περπέρογλου δεν θα ανανεωθεί. Βασική επιλογή είναι ο αθλητικός Άνταμ Χάνγκα, αν και ο παίκτης της Μπασκόνια θέλει να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ.

Μία επιλογή, που αρέσει λιγότερο στον σύλλογο αλλά αρέσει στον Μπαρτζώκα, είναι ο Ματ Λοτζέσκι, ένας από τους αγαπημένους του παίκτες όταν βρισκόταν στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός δεν θα πιάσει μάλιστα θέση ξένου επειδή έχει Βελγικό διαβατήριο, ενώ το συμβόλαιό του λήγει και, όπως και ο Πρίντεζης, έχει προταθεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK