Συγγνώμη Μπαρτζώκα για το -39: "Δεν πάει παρακάτω..."

Απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των παικτών του στο clasico, δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Συγγνώμη Μπαρτζώκα για το -39: "Δεν πάει παρακάτω..."

Ο Έλληνας προπονητής ήταν εξαιρετικά απογοητευμένος από τη βαριά ήττα από τη Ρεάλ και υποστήριξε πως πρέπει πρωτίστως ο ίδιος να μάθει από αυτή την ήττα.

Έχουν αρκετό ενδιαφέρον να σταθούμε στα όσα είπε: "Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα βράδια για την ομάδα μας και είχαμε ήδη χάσει ξανά με μεγάλη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν ένα τρελό ματς. Ξεκίνησαν να σκοράρουν από παντού και για κάποιο λόγο τα παρατήσαμε, σταματήσαμε να παίζουμε.

Σταματήσαμε από το πέμπτο λεπτό. Μπορώ να πω πολλά για το πρόγραμμά μας, για τα σερί παιχνίδια, για την απώλεια των πέντε βασικών μας. Δείξαμε εξουθενωμένοι φυσικά και πνευματικά.

Το καταλαβαίνω, όχι όμως πνευματικά, διότι δεν καταλαβαίνω γιατί σταματήσαμε να παλεύουμε από τόσο νωρίς. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ για το σπουδαίο παιχνίδι της, ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο μας που μας ενθάρρυνε και μετά το τέλος του αγώνα.

Έμειναν και τραγούδησαν για εμάς. Είναι μεγάλο μάθημα. Δεν μπορούμε να πάμε πιο κάτω. Πρέπει να μάθουμε από αυτή την ήττα, ειδικά εγώ. Ας περιμένουμε να δούμε την αντίδρασή μας. Πρέπει να παίζουμε με περισσότερη περηφάνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ισοπέδωσε την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK