Ιτούδης: "Μάντης δεν γίνομαι"

Ευτυχής ο Δημήτρης Ιτούδης για ακόμη μία νίκη της ΤΣΣΚΑ στο Top16, μίλησε για τα πλέι οφ και τον... Ολυμπιακό.

Ιτούδης: "Μάντης δεν γίνομαι"
Iτούδης ΤΣΣΚΑ

Ο Δημήτρης Ιτούδης απέφυγε να χαρακτηρίσει την ΤΣΣΚΑ φαβορί ακόμη και για το ζευγάρωμα με τον Ερυθρό Αστέρα

Στην κάμερα της ΕΡΤ ο κόουτς της μοσχοβίτικης ομάδας ανέφερε: " Το γεγονός ότι τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε κατορθώσαμε να προκριθούμε, ότι δύο ματς εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα, αξίζουμε συγχαρητήρια.

Βρεθήκαμε σ' ένα δύσκολο όμιλο, στον οποίο 7 από τις 8 ομάδες διεκδικούσαν την πρόκριση, ενώ η Ζαλγκίρις έπαιξε ρόλο ρυθμιστή με τα αποτελέσματά της.

Εμείς κατορθώσαμε να διατηρήσουμε ανέπαφη την έδρα μας ανέπαφη. Το γεγονός ότι έμεινε εκτός ο Ολυμπιακός και η Μπάμπεργκ είναι ένα στοιχείο άξιο αναφοράς, αλλά δεν έχει τόσο σημασία γιατί ο Ολυμπιακός βρίσκεται συνεχώς στα μεγάλα ραντεβού. Ξέρουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού καλύτερα από εμένα, είχαν και τραυματισμούς.

Μάντης δεν γίνομαι. Στα πλέι οφ θα γίνουν σίγουρα μεγάλες μάχες. Ηγούμενος αυτής της προσπάθειας ξέρω ότι τίποτα δεν σου χαρίζεται. Παίξαμε και παίζουμε καλό μπάσκετ, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα. Τίποτα δεν είναι εύκολο.

Όλα τα ζευγάρια είναι ενδιαφέροντα. Ο Παναθηναϊκός μετά τις προσθήκες απέκτησες άλλες διαστάσεις στον τρόπο παιχνιδιού του. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά.

Δεν βλέπω μακριά, παρότι έχω καλή όραση. Τελικός είναι για μας το πρώτο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Oλυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 96-99

News 24/7

24MEDIA NETWORK