Με τον Λάρκιν η Εφές αποκτά άλλη αξία

Η συμφωνία - έκπληξη με τον Σέιν Λάρκιν αλλάζει επίπεδο την τουρκική ομάδα και δημιουργεί μια περιφέρεια με τρομερό ενδιαφέρον.

Boston Celtics guard Shane Larkin (8) drives to the basket against Milwaukee Bucks guard Sterling Brown (23) during Game 2 of an NBA basketball first-round playoff series in Boston, Tuesday, April 17, 2018. The Celtics defeated the Bucks 120-106. (AP Photo/Charles Krupa)
Boston Celtics guard Shane Larkin (8) drives to the basket against Milwaukee Bucks guard Sterling Brown (23) during Game 2 of an NBA basketball first-round playoff series in Boston, Tuesday, April 17, 2018. The Celtics defeated the Bucks 120-106. (AP Photo/Charles Krupa) AP

Μπορεί η Εφές να γίνει ΟΜΑΔΑ; Ο χρόνος θα δώσει την απάντηση.

Για την ώρα οι κινήσεις των Τούρκων στο μεταγραφικό παζάρι είναι αφενός προσεκτικές αφετέρου προσεγμένες. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που στο υπάρχον σύνολο προστέθηκε ο Σέιν Λάρκιν. Μετά από μια σεζόν στους Μπόστον Σέλτικς ο 25χρονος πόιντ γκαρντ γύρισε στην Ευρώπη για να παίξει σε μια ομάδα που αναζητάει αγωνιστική ταυτόχρονα. Ο ίδιος πλέον θα έχει το βάρος ν' αποτελέσει το κρίκο που θα συνδέσει όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ.

Με πρώην ηγέτη της Μπασκόνια στο κουμάντο, Μίτσιτς για την άμυνα, Μπομπουά για το σουτ και Σίμον για λίγο απ' όλα την λες και ενδιαφέρουσα την περιφερειακή γραμμή της Εφές.

Έχουν αποκτηθεί επίσης ο Τζέιμς Άντερσον για το 3 και ο Αντριάν Μορμάν για το 4. Όχι κι άσχημα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK