Ο Σφαιρόπουλος τον διέγραψε από τη λίστα

Ο Μπροκ Μότουμ δεν ήθελε να περιμένει άλλες προτάσεις κι έκλεισε στην Εφές για τα επόμενα δύο χρόνια.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στον Ολυμπιακό, αφού τακτοποίησαν τις βασικές εκκρεμότητές τους (ανανεώσεις Πρίντεζη, Μάντζαρη) και πήραν έναν παίκτη που ήθελαν πολύ (Στρέλνιεκς) δεν βιάζονται για τις επόμενες κινήσεις μελετώντας όλες τις παραμέτρους.

Μια τακτική πάντως που εμπεριέχει ρίσκο, μια και άλλες ομάδες που κινούνται πιο γρήγορα, ίσως και βιαστικά, κλείνουν παίκτες που κυκλοφορούν στην αγορά και ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες.

Όπως ο Μπροκ Μότουμ. Ο Αυστραλός πάουερ φόργουορντ, που για δυο σεζόν έπαιξε στη Ζαλγκίρις, είχε προταθεί στους "ερυθρόλευκους" και ήταν μια λύση που εξεταζόταν ως ο παίκτης που θα συμπληρώνει τον Πρίντεζη στο "4". Από την Πέμπτη παρόλα αυτά που ο 26χρονος διεθνής υπέγραψε στην Εφές βγήκε αναγκαστικά από τη λίστα του κόουτς Σφαιρόπουλου.

Στην τουρκική ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς υπέγραψε για δύο σεζόν. Πέρυσι είχε 10.8 πόντους με 58% στα δίποντα και 46% στα τρίποντα, παρουσιάζοντας τρομερή πρόοδο μετά την πρώτη σεζόν του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK