Οι 16 κορυφαίες μεταγραφές της Euroleague

Από τη μία ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Αξέλ Τουπάν. Από την άλλη ο Σέιν Λάρκιν, ο Μάικ Τζέιμς και άλλοι δώδεκα. Ποια, κατά τη γνώμη σας, είναι η πιο τρανταχτή προσθήκη στα ρόστερ των 16 της Euroleague;

Οι 16 κορυφαίες μεταγραφές της Euroleague
EUROKINISSSI, AP, 24MEDIA

Ο χρόνος μέχρι το πρώτο τζάμπολ στην Euroleague περνάει βασανιστικά αργά. Σαν σε φυλακή οι μπασκετοφανς περιμένουν το σήμα έναρξης του λαμπερού προϊόντος και αδημονούν, δεδομένου του αυξημένου ενδιαφέροντος που προκάλεσε πέρυσι το νέο concept. Όλοι μ' όλους και όποιος αντέξει.

Με μια λέξη 'devotion'.

Την ίδια ώρα οι 16 μονομάχοι ακονίζουν σπαθιά και λόγχες προτού βγουν στη ρωμαϊκή αρένα. Παραδοσιακές δυνάμεις της διοργάνωσης, ομάδες με μικρότερη δυναμική, αλλά φιλοδοξίες και new entry projects τελειοποιούν -μέσα από την προετοιμασία τους- τα στρατηγικά σχέδια με απώτερο στόχο ν' ανταποκριθούν σε μια απαιτητική διαδικασία 30 αγώνων κανονικής περιόδου με ταξιδιωτικές διαδρομές που φτάνουν από από τη Μόσχα ως τ' ανοικτά του Ατλαντικού Ωκεανού!

Σ' αυτήν την παρτίδα οι παίκτες έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. 'Πιόνια' των προπονητών, εκτελεστές των εντολών τους, αλλά ταυτόχρονα οι πρωταγωνιστές ενός καλοσκηνοθετημένου έργου. Μιας παράστασης που θες να ξαναδείς.

Άλλοι έφυγαν κι άλλοι ήρθαν. Οι δεύτεροι μάς ενδιαφέρουν τώρα. Αυτοί που ήρθαν για να συμπληρώσουν και ενισχύσουν τα περυσινά ρόστερ.

Εμείς δημιουργήσαμε τη λίστα, μ' έναν από κάθε ομάδα. Εσείς φτιάξτε τη σειρά.

Photo editor: Ειρήνη Αναδιώτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK