Άρεσε το... κούρεμα στον Ντατόμε

Του χρόνου με ποιον θα βάλει στοίχημα ο Ιταλός φόργουορντ; Διότι έχει φρέσκιες και νέες προσκλήσεις μπροστά του!

Fenerbahce's Pero Antic, right, cuts the hair of his teammate Luigi Datome after their victory at the Final Four Euroleague at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Sunday, May 21, 2017. Fenerbahce won Olympiakos 80-64. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Fenerbahce's Pero Antic, right, cuts the hair of his teammate Luigi Datome after their victory at the Final Four Euroleague at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Sunday, May 21, 2017. Fenerbahce won Olympiakos 80-64. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Την πλούσια χαίτη του την έχασε από τον ψαλιδοχέρη Άντιτς. Χαλάλι όμως από τη στιγμή που κέρδισε τον ευρωπαϊκό τίτλο με τη Φενέρμπαχτσε. Κάτι που θέλει να ξαναζήσει ο Λουίτζι Ντατόμε κι αυτός ήταν ο λόγος που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα.

Ο Ιταλός φόργουορντ, παίκτης που παίζει τόσο στο "3" όσο και στο "4", συμφώνησε για νέο συμβόλαιο τριών ετών κι εξασφάλισε εγγυημένες απολαβές μέχρι τα μπασκετικά γεράματά του. Διότι όταν θα χρειαστεί να ξαναβγεί στην αγορά ως ελεύθερος, θα είναι 33ων.

Ο Ντατόμε, στην πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία της Φενέρμπαχτσε, είχε 9.2 πόντους (47% από το τρίποντο) και 3.7 ριμπάουντ. Στον τελικό με τον Ολυμπιακό ήταν εξ αυτών που άλλαξαν το ρυθμό των Τούρκων με 11 πόντους από 3/5 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 4 κερδισμένα φάουλ.

AP Photo/Lefteris Pitarakis

News 24/7

24MEDIA NETWORK