"Έγραψε" η ατάκα του Σλούκα για τις φωνές του Ομπράντοβιτς!

Ο Κώστας Σλούκας πανηγύρισε τη φετινή σεζόν την κατάκτηση της Euroleague όμως οι φωνές του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ηχούν ακόμα στα αυτιά του. Το παραδέχτηκε με φοβερή ατάκα!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Το "LG AegeanBall Festival" συγκεντρώνει και φέτος μερικούς από τους κορυφαίους αθλητές που αγωνίζονται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και ο Κώστας Σλούκας δεν έκρυψε τη χαρά του, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, για το γεγονός πως ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων του Γιώργου Πρίντεζη σε αυτό το σπουδαίο καλοκαιρινό event.

Πέρα όμως από την... ανάλυση που έκανε για τον αγώνα στον οποίο πήρε μέρος κλήθηκε να αναφερθεί και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον "Σλούκι Σλουκ" να ξεκαθαρίζει πως καλύτερα καύσωνας στην Σύρο παρά φωνές από τον "Ζοτς" στην Κωνσταντινούπολη!

"Ήρθαμε για την προσπάθεια του Γιώργου, είναι κάτι πολύ όμορφο. Βοηθάμε τον Γιώργο, που είναι και φίλος μας. Οι οδηγίες του Ζέλικο δεν ξεχνιούνται ποτέ, ειδικά τα βίντεο μετά από ήττες", τόνισε αρχικά ο Έλληνας διεθνής πόιντ γκαρντ, για να απαντήσει στο ερώτημα"καύσωνας ή φωνές Ζέλικο" ως εξής:

"Προτιμώ καύσωνα στη Σύρο. Μακράν! Κοκκινίζω και μόνος μου!".

Photo Credits: Εurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK