Ο Ντατόμε έστειλε μήνυμα στους haters της Γιουβέντους

Η ήττα της Γιουβέντους στον τελικό του CL έδωσε αφορμή για πικρόχολα σχόλια από οπαδούς άλλων ιταλικών ομάδων, με τον Τζίτζι Ντατόμε να δίνει ωστόσο "πληρωμένη" απάντηση.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο στόχος του ιστορικού τρεμπλ (όπως η Ίντερ τη σεζόν 2009-2010) δεν επετεύχθη για την Γιουβέντους καθώς ηττήθηκε με 4-1 στον τελικό του Champions League από την Ρεάλ, με το αποτέλεσμα αυτό να δίνει έναυσμα για αρκετά ειρωνικά σχόλια μέσω των social media από τιφόζι άλλων ιταλικών ομάδων.

Κάποιοι μάλιστα "ξέφυγαν" αφού στην Νάπολι οι οπαδοί των "παρτενοπέι" έριξαν βεγγαλικά για να γιορτάσουν την ήττα της "βέκια σινιόρα" ενώ και ο Ρατζά Ναϊνγκολαν της Ρόμα βρήκε την ευκαιρία για πικάρισμα ("πήγατε για εκδρομή στο Κάρντιφ" έγραψε χαρακτηριστικά) μέσω του λογαριασμού του στο Ιnstagram.

Απέναντι πάντως σε όλους αυτούς πήρε θέση ο Λουίτζι Ντατόμε, με τον Ιταλό μπασκετμπολίστα και πρωταθλητή Ευρώπης εδώ και λίγο καιρό με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε να αποθεώνει την Γιουβέντους μέσω μηνύματος του στο Facebook.

"Γραμμένο από έναν φίλο μου στο Facebook: όποιος απολαμβάνει τις ήττες άλλων είναι αυτός που στη ζωή δεν έχει ανταγωνιστεί ποτέ. Τιμή στην Γιουβέντους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK