Σλούκας στην ΕΡΤ: "Χρωστούσα μια τέτοια εμφάνιση, δεν μιλάω για Ολυμπιακό"

Δεν έκρυψε τη χαρά του για την εμφάνιση, αλλά κράτησε χαμηλούς τόνους ο Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Ρεάλ. Τι είπε για Ολυμπιακό και Ομπράντοβιτς.

Σλούκας στην ΕΡΤ: "Χρωστούσα μια τέτοια εμφάνιση, δεν μιλάω για Ολυμπιακό"

Ο Κώστας Σλούκας ήταν αυτός που όρισε τη μοίρα του πρώτου αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε πήρε όλες τις σωστές αποφάσεις όσο ήταν στο παρκέ και με 17 πόντους ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της τουρκικής ομάδας, ιδίως στο τέταρτο δεκάλεπτο στη διάρκεια του οποίου κρίθηκε το ματς στην Κωνσταντινούπολη καταλήγοντας στο 75-69.

Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: " Χρωστούσα μια καλή εμφάνιση μετά από διαφόρων ειδών τραυματισμών. Προσπαθώ να δώσω τα πάντα στην ομάδα, τώρα κάτω τα κεφάλια. Ξέρουμε πως έχει τη σειρά. Το επόμενο παιχνίδι πιο διαφορετικό.

Ήταν μια περίεργη χρονιά για μένα, από το Δεκέμβριο είχα ενοχλήσεις, δημιούργησα μια ρήξη, οι συμπαίκτες και ο προπονητής με βοήθησαν πολύ, είμαι ξανά μέρος της ομάδας. Είμαι αρκετά καλά.

Ξέραμε ότι έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά η Ρεάλ μια πολύ δυνατή ομάδα και η απουσία του Βέσελι δημιουργούσε ντεσαβαντάζ. Εμείς έπρεπε να παίξουμε δυνατή άμυνα και να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ. Οι καλές επιλογές έφεραν τη διαφορά, οι κακές έφεραν το μείον. Μπορέσα να εκμεταλλευτώ ότι μπορούσα, να διαβάσω την αντίπαλη άμυνα και είμαι χαρούμενος για το 1-0.

Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη. Και εμείς και αυτοί θα αδυναμίες, θα αλλάξουμε πράγματα. Είναι μεγάλη σειρά.

Έχω αποφασίσει να μην μιλήσω για τον Ολυμπιακό. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Χρωστάω στον Ολυμπιακό, στη διοίκηση, σε όλους. Τώρα είμαι στη Φενέρμπαχτσε και κάθε μέρα προσπαθώ να δίνω τον 100%.

Αυτά που λένε για τον Ομπράντοβιτς είναι αδιαμφισβήτητα. Είμαι μικρός να μιλήσω γι' αυτόν.

Ο Ολυμπιακός έχει καλομάθει τον κόσμο, εφέτος δεν το κατάφερε, δεν αλλάζει κάτι. είναι τεράστιο κλαμπ. Αυτοί που γνωρίζουν θα βρουν τη λύση αν έκαναν κάποιο λάθος. Το καλύτερο θα είναι να πάρουν το πρωτάθλημα".

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΛΟΥΚΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης 75-69
Το show του Κώστα Σλούκα και η αντίδραση του Ομπράντοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK