Αποθέωση για Σπανούλη από Μπογκντάνοβιτς

Υπόκλιση από τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο χαρακτήρισε "ζωντανό θρύλο" και τον κορυφαίο όλων των εποχών σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του τελικού.

Αποθέωση για Σπανούλη από Μπογκντάνοβιτς

Εγκώμια για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague, σύμφωνα με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς!

"Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω εμπειρίας, αφού διαθέτει πολλούς παίκτες που έχουν πάρει μέρος σε πολλά Final Four, έχουν παίξει σε πολλούς τελικούς", τόνισε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ενόψει του αυριανού τελικού.

"Έχουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, όπως για παράδειγμα τον Σπανούλη. Φάνηκε πόσο δυνατή ομάδα είναι με τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά", συνέχισε ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ, που αποθέωσε εν συνεχεία τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

"Ο Σπανούλης ίσως είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Εκανε στον ημιτελικό ό,τι κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Είναι ένας ζωντανός θρύλος. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό, είναι μια σπουδαία ομάδα. Τίποτα δεν σου χαρίζεται και ο Ολυμπιακός κέρδισε με την αξία του αυτό το σεβασμό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK