Αυτός κέρδισε τη μεγαλύτερη αγκαλιά του Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχάρη Σφαιρόπουλο και Αγγελόπουλους μετά την επικράτηση της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού και κατόπιν έσπευσε να αγκαλιάσει τον Νο 1 παράγοντα του τουρκικού συλλόγου (VIDEO).

Οι κόποι του δικαιώθηκαν! Ο Αζίλ Γιλντιρίμ βρίσκεται στο τιμόνι της Φενέρμπαχτσε με την ιδιότητα του προέδρου από το 1998 όμως χρειάστηκε να περάσουν 19 ολόκληρα χρόνια για να γευτεί το νέκταρ της κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού τροπαίου με την ομάδα της καρδιάς του.

 

Ο "Θρύλος" της Τουρκίας έγινε η πρώτη ομάδα από την Τουρκία που ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης στο μπάσκετ μετά το 80-64 επί του Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής και αμέσως μετά το τέλος του τελικού ο 64χρονος παράγοντας βρισκόταν στον... έβδομο ουρανό, με την ευτυχία του να γίνεται μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη μετά την ζεστή αγκαλιά που του έκανε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

 

"Τερματίσαμε 4οι στην Μαδρίτη, πέρυσι ήμασταν 2οι και φέτος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ευρώπης. Στόχος τώρα είναι να δείξουμε πως δεν βρεθήκαμε τυχαία εδώ αλλά να κρατήσουμε τον τίτλο", δήλωσε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Φενέρ.

Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ-ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ:

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!