Η φωτογραφία της Euroleague για την κόντρα Ζοτς-Σάρας είναι έργο τέχνης!

Φενέρμπαχτσε και Ζαλγκίρις κοντράρονται στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 του Βελιγραδίου και η Euroleague παρουσίασε την κόντρα τους μέσω από ασύλληπτη φωτογραφία! Απολαύστε...

Η φωτογραφία της Euroleague για την κόντρα Ζοτς-Σάρας είναι έργο τέχνης!

Από τη μία πλευρά η Φενέρμπαχτσε του "δασκάλου" Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με την τουρκική ομάδα να θέλει να διατηρήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης που πήρε πέρυσι εντός συνόρων και τον Σέρβο τεχνικό να φιλοδοξεί να γιγαντώσει ακόμα περισσότερο το μύθο του, φτάνοντας τις 10 κατακτήσεις Κυπέλλων Πρωταθλητριών (αυτή τη στιγμή έχει όσα και η πολυνίκης του θεσμού Ρεάλ Μαδρίτης).

Από την άλλη, η Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που έχει ήδη κάνει σούπερ υπέρβαση με την παρουσία της στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, έχοντας αφήσει εκτός τον Ολυμπιακό αν και με μειονέκτημα έδρας, και με τον προπονητή της να θέλει να την οδηγήσει στο μπασκετικό Έβερεστ για πρώτη φορά μετά το 1999.

Η φωτογραφία της Euroleague για την κόντρα Ζοτς-Σάρας είναι έργο τέχνης!

Ποιος θα επικρατήσει; Ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά με δεδομένη τη σούπερ φόρμα στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες, με την Euroleague να παρουσιάζει μάλιστα την κόντρα αυτή με ιδιαίτερο τρόπο.

Ανέβασε φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter όπου οι Ομπράντοβιτς και Γιασικεβίτσιους είναι έτοιμοι για μάχη με φωτόσπαθα αλά... Star Wars, με το σχόλιο να είναι το εξής: "O δάσκαλος αντιμετωπίζει τον μαθητή... Ποιος θα νικήσει;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK