Και τεθωρακισμένα στο "Σινάν Ερντέμ"!

Δεν είναι μονάχα οι οπλισμένοι στρατιώτες που φρουρούν την έδρα το Final-4. Ενισχυμένες την Κυριακή οι δυνάμεις πριν από τον τελικό.

Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στο "Σινάν Ερντέμ" και γύρω απ' αυτό από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής. Ακόμη και άτομα με διαπίστευση περνούσαν δύο (σωματικούς) ελέγχους προτού εισέλθουν στο γήπεδο διεξαγωγής του Final-4, με αποτέλεσμα να παρατηρείται καθυστέρηση.

Μάλιστα η βροχή που ρίχνει από το πρωί στην Πόλη προκαλεί εκνευρισμό σε κάποιες περιπτώσεις, αν και όλοι καταλαβαίνουν πως δεν γίνεται διαφορετικά.

Εκτός του τουρκικού στρατού που είναι διασκορπισμένος, όπως και την Παρασκευή, στους δρόμους γύρω από το γήπεδο, περιπολικά βρίσκονται κατά μήκος της κεντρικής εισόδου, ενώ τεθωρακισμένα οχήματα έχουν πάρει θέση για παν ενδεχόμενο.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!