Ο Σλούκας το ξεκαθάρισε ενόψει Ολυμπιακού: "Δεν υπάρχουν φιλίες σε τελικό..."

Ο Κώστας Σλούκας έρχεται αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στον τελικό της Euroleague δύο μόλις χρόνια μετά την αποχώρησή του και δεν δίστασε να του πλέξει το εγκώμιο. Παράλληλα όμως έστειλε και μήνυμα...

Ο Σλούκας το ξεκαθάρισε ενόψει Ολυμπιακού: "Δεν υπάρχουν φιλίες σε τελικό..."

"Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν είχα σκεφτεί ότι θα παίξω τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό" τόνισε αρχικά ο Κώστας Σλούκας μιλώντας μπροστά στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης, για να προσθέσει: "Είναι μία έμπειρη ομάδα και ομάδα με κεφαλαία όλα τα γράμματα. Δύσκολο να την κερδίσεις. Ελπίζω να έχουμε την τύχη με το μέρος μας στον τελικό".

Όσο για το μυστικό των Πειραιωτών αλλά και το πώς θα διαχειριστεί ο ίδιος τα συναισθήματά του ενόψει του μεγάλου ραντεβού; "Οι Έλληνες παίκτες είναι το κλειδί. Όλα τα λεφτά είναι οι Έλληνες παίκτες. Οι γηγενείς κρατάνε τον Ολυμπιακό και αποτελούν την ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού. Πρέπει να είμαστε δυνατοί για 40 λεπτά απέναντί του για να κερδίσουμε, θα είναι μάχη.

Έχω δυο μέρες να το σκεφτώ. Σε τελικό Ευρωλίγκας δεν υπάρχουν φιλίες. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα μου. Νιώθω καλά και ελπίζω να πανηγυρίσουμε στο τέλος", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK