Το απόλυτο ο Ομπράντοβιτς ως γηπεδούχος σε τελικό

Τρεις φορές κλήθηκε κατά το παρελθόν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να υπερασπιστεί πλεονέκτημα έδρας σε τελικό Ευρωλίγκας και τα κατάφερε άψογα και τις τρεις (VIDEOS)!

Το απόλυτο ο Ομπράντοβιτς ως γηπεδούχος σε τελικό
obradovic

Στο πρώτο εγχείρημα μάλιστα βρήκε αντιμέτωπο τον Ολυμπιακό. Η δική του Ρεάλ, του άρχοντα Σαμπόνις και του Αρλάουκας, ήταν ασυναγώνιστη στον τελικό της Σαραγόσα και επικράτησε των “ερυθρόλευκων” του Γιάννη Ιωαννίδη και του Εντι Τζόνσον με 73-61 κατακτώντας την κούπα.

Πέντε χρόνια αργότερα, ο Ζοτς βρισκόταν πια στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Στον τελικό του φάιναλ φορ της Θεσσαλονίκης οι πράσινοι νίκησαν με...στιλ την Μακάμπι του Πίνι Γκέρσον έχοντας ως καλύτερο παίκτη έναν πρώην αστέρα της ομάδας του λαού, τον Οντεντ Κάτας. Το τελικό σκορ ήταν το 73-67.

Το 2007 το φάιναλ φορ φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς δεν ήταν δυνατόν να χάσει αυτό το μεγάλο ραντεβού. Σ' έναν από τους καλύτερους τελικούς που έγιναν ποτέ οι πράσινοι (με πλειάδα αστέρων στο ρόστερ τους, Διαμαντίδης, Σισκάουσκας, Μπατίστ, Τομάσεβιτς, Μπετσίροβιτς, Τσαρτσαρής κτλ) επικράτησαν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 93-91 παρά το φανταστικό παιχνίδι που έκανε για την “αρκούδα” ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Απόψε, ο Ζοτς θα επιχειρήσει για τέταρτη φορά να κατακτήσει την Ευρωλίγκα ως γηπεδούχους. Να δούμε αν ο Ολυμπιακός μπορεί να του χαλάσει το όνειρο.





News 24/7

24MEDIA NETWORK