Τόσα πλήρωσε για ένα "ερυθρόλευκο" εισιτήριο του Τελικού

Φίλος του Ολυμπιακού που βρέθηκε στην Πόλη για τον τελικό δεν σκέφτηκε τα χρήματα και "χρυσοπλήρωσε" για να είναι παρών στο γήπεδο.

Τη "δίψα" ορισμένων, λίγων τυχερών, οπαδών του Ολυμπιακού να δουν τον τελικό του με τη Φενέρμπαχτσε από το "Σινάν Ερντέμ" δεν... έσβησε η τσουχτερή τιμή ενός εισιτηρίου.

Από τα μετρημένα "κομμάτια" που προφανώς γύρισαν Ρώσοι και Ισπανοί, οι... χαμένοι των ημιτελικών της Παρασκευής, ένας φίλος των "ερυθρόλευκων" κατάφερε ν' αποκτήσει ένα. Μόνο που χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει 190 ευρώ για να το κάνει δικό του, αφού ήταν στις ακριβές θέσεις του γηπέδου.

Δεν ήθελε όμως να χάσει την ευκαιρία και φυσικά δεν έκανε δεύτερες σκέψεις όταν άνοιξε το πορτοφόλι.

Ήταν πλημμυρισμένος από χαρά και μοναδικός φόβος του ήταν μήπως εκεί που καθίσει "περικυκλωθεί" από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Γι' αυτό και έψαχνε τρόπο να μεταφερθεί στην "ερυθρόλευκη" κερκίδα. Για ν είναι σίγουρος...

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!