Στο 'βράχο' της Γκραν Κανάρια η Euroleague θα είναι διαφορετική

Το ταξίδι στα Κανάρια Νησιά θα είναι το πιο πολύπλοκο για τις υπόλοιπες ομάδες της Euroleague. Παράλληλα όμως το πιο συναρπαστικό.

Γκραν Κανάρια. Ένα νησί του Ατλαντικού Ωκεανού απέναντι ακριβώς από τις αφρικανικές ακτές, έκτασης 1.560 τ.χλμ και πληθυσμού 847.830 κατοίκων που ανήκει -ως τρίτο μεγαλύτερο- στο σύμπλεγμα των Καναρίων και υπάγεται διοικητικά στην Ισπανία.

Ένα νησί που εφέτος θα εκπροσωπηθεί, για πρώτη φορά, στην Euroleague από το καμάρι της πρωτεύουσας Λας Πάλμας. Μια ομάδα που κουβαλάει πίσω της μιας ιστορία 55 ετών και για τους ντόπιους σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα μπασκετικό κλαμπ.

Τι ακριβώς; Μια ματιά στο video των 165'' και θα το αντιληφθείς. Ίσως ανατριχιάσεις κιόλας. Διότι η συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση είναι η υπέρτατη πρόκληση. Όχι όμως το τέλος, αλλά ένα νέο ξεκίνημα...

 

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.