Η ατάκα - μήνυμα του Μπαρτζώκα

Καυστικός ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη συντριβή που υπέστη η Χίμκι από τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα το... δικό του 0/2 επί ελληνικού εδάφους εφέτος. Ανέλαβε πάντως την αποκλειστική ευθύνη για την εικόνα.

Ούτε που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας ν' ακούει πως η Χίμκι μπορεί να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Πόσο μάλλον όταν έχει δεχθεί 28 πόντους στο... κεφάλι από τον Παναθηναϊκό.

Η ατάκα του στη συνέντευξη Τύπου ήταν χαρακτηριστική. "Όταν δεν έχει βγει το 1/4 της χρονιάς, όποιοι λένε για φαβορί στην Ευρωλίγκα είναι εκτός τόπου και χρόνου. Πρέπει να καταλάβουμε πως θα έχουμε πάνω-κάτω. Απλώς το 5-2 είναι ένα πολύ καλό ρεκόρ για μας", αποκρίθηκε ο Έλληνας κόουτς αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη για το γεγονός ότι "ήμασταν εξαφανισμένοι σε κάθε κομμάτι του αγώνα (ριμπάουντ, επίθεση, βολές). Δεν προετοίμασα τους παίκτες μου για ένα τόσο δυνατό ματς. Αποτύχαμε και στα δυο παιχνίδια στην Ελλάδα και ελπίζω ότι αυτό θ' αποτελέσει μάθημα".

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".