Η εκδοχή της Αστυνομίας για το τραγικό συμβάν με Χάνεϊκατ

Πώς έπεσε νεκρός ο Τάιλερ Χάνεϊκατ; Το LAPD, αφού εξέτασε τα στοιχεία που προέκυψαν από την πρώτη έρευνα, υποστήριξε πως επρόκειτο για αυτοτραυματισμό και επί της ουσίας αυτοκτονία του Αμερικάνου φόργουορντ.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τι συνέβη πραγματικά τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι του Τάιλερ Χάνικατ θα παραμείνει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Το σίγουρο είναι πως ένας άνθρωπος 28 ετών έχασε τη ζωή του, αφού πρώτα είχε προηγηθεί ανταλλαγή πυροβολισμών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, ο Αμερικάνος φόργουορντ, ο οποίος είχε ανοίξει πυρ κατά των δυνάμεων που έφτασαν στο σημείο για να εξακριβώσουν τι ισχύει μετά το τηλέφωνο της μητέρας του, αυτοκτόνησε. Δεν έχασε δηλαδή τη ζωή του πάνω στο πιστολίδι, από τη σφαίρα κάποιου αστυνομικού, αλλά το θανατηφόρο τραύμα προήλθε από αυτοπυροβολισμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK