Ο Μπαρτζώκας μπορεί να παίρνει όποιον θέλει

Λεφτά υπάρχουν στη Ρωσία, με αποτέλεσμα η Χίμκι να δυναμώνει ολοένα και περισσότερο ενόψει της επιστροφής της στην Ευρωλίγκα. Μετά τους Μάρκοβιτς, Τζένκινς, Χάνικατ ήρθε και ο Άντερσον. Τρίβει τα χέρια του ο Μπαρτζώκας.

Ο Μπαρτζώκας μπορεί να παίρνει όποιον θέλει

Η δυνατότητα της Χίμκι να ξοδεύει κάτι παραπάνω στην αγορά τής επιτρέπει να γεμίζει το ρόστερ με παίκτες που κάνουν τη διαφορά.

Όπως ο Τζέιμς Άντερσον. Ο Αμερικάνος γκαρντ/φόργουορντ έπαιξε πέρυσι στην Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλατ και είχε 9.2 πόντους με 46% στα δίποντα και 35% στα τρίποντα, 3.6 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα. Με τη Ζαλγκίρις προ διετίας ήταν σαφώς καλύτερος (14.5 πόντοι) και γι' αυτό στο μεσοδιάστημα γύρισε στο ΝΒΑ.

Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θ' αφορά ίσως τη χημεία του με τον Αλεξέι Σβεντ στην περιφέρεια. Πάντως ο 28χρονος από το Άρκανσας έχει μάθει να κάνει πίσω όποτε χρειάζεται και να βοηθάει σε τομείς που ο Ρώσος δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία.

Ο Άντερσον είχε γίνει ντραφτ στον πρώτο γύρο του 2010 (νο20), τότε που στο νο1 ήταν ο Τζον Γουόλ, κι έπαιξε σε Σπερς, Ρόκετς, Σίξερς και Κινγκς, με 10.1 πόντους και 3.8 ριμπάουντ στην πιο παραγωγική σεζόν του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK