Η συζήτηση με τον Τάσο Μαγουλά

Ο Τάσος Μαγουλάς μίλησε για τέσσερις ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για την παραμονή Σφαιρόπουλου, Σπανούλη, τις πιθανότητες πρόκρισης Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, για την Εθνική και όλα τα θέματα του μπάσκετ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η συζήτηση με τον Τάσο Μαγουλά
11:42
Ο Τάσος Μαγουλάς ανοίγει τον διάλογο για τις προσεχείς αναμετρήσεις - τελικούς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, αλλά και για όλα τα θέματα του μπάσκετ. Στείλτε από τώρα τις ερωτήσεις σας
12:19
Καλό μεσημέρι. Για πάμε να δούμε τα πολλά που έχουμε να συζητήσουμε σε ημέρα Ευρωλίγκας και όχι μόνο.
12:19
darko82 : Καλημερα, υπάρχει θέμα Σφαιροπουλου στον Ολυμπιακό
12:20
Όχι. Θα είναι απίθανο ο Ολυμπιακός να πάει σε αυτή την λογική έχοντας μπροστά του το σημείο της σεζόν που κρίνονται οι τίτλοι. Θα είναι ακόμα πιο απίθανο διότι μόλις πριν από έξι μήνες, ο Σφαιρόπουλος είχε τελικό ευρωλίγκας και πρωτάθλημα με 3-0.

12:21
Παύλος : Καλημέρα. Ποια η γνώμη σας για Auguste και Dorsey? Μπορούν άμεσα να ενταχθούν και να βοηθήσουν την Εθνική?
12:22
Άμεσα όχι διότι φέτος έχουμε το προολυμπιακό λίγες ημέρες μετά το τέλος της περιόδου οπότε δεν προλαβαίνουν να μπουν σε προετοιμασία. Μιλάμε για τον Ντόρσεϊ που έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Αγκούστε έχει δρόμο ακόμα.
12:22
Νικητας13 : Τάσο καλησπερα,επειδή ανησυχώ πολύ για τη διαιτησία με τη Λοκο γιατί οι Ρωσοι σπρώχνονται ξέρεις ποιοι θα είναι διαιτητές σήμερα? Κάποιο site που να έχει σχετική ενημέρωση γι αυτό το θέμα?
12:25
Ρότσα, Πουλκ, Χιμένεθ. Από Ρώσους να φοβόμαστε μόνο την ΤΣΣΚΑ. Σιγά μην πάνε να αδικήσουν ένα μέγεθος σαν τον Παναθηναϊκό για την Λοκομοτίβ όσο καλά κι αν παίζει φέτος. Καλό είναι βέβαια να έχουν οι ομάδες το νου τους αλλά ως εκεί.
12:25
Νίκος : Ταοσ, πότε πιστευεις πως ο ΠΑΠ θα δικαιολογήσει τα απειρα λεφτα που εχει βγαλει και την καριερα που έχει κάνει ως τωρα. Ποτε θα παρει εστω κι ενα παιχνίδι μόνος του?
12:27
Μέχρι να παίξει στο ΝΒΑ, τα χρήματα που έπαιρνε αντικατόπτριζαν όσα πρόσφερε εκείνη την στιγμή. Την προοπτική βεβαίως όχι διότι όλοι βλέπαμε πως έπρεπε να προσθέσει πράγματα στο παιχνίδι του. Μόνος του δύσκολα να πάρει παιχνίδι διότι πολύ απλά δεν έχει την μπάλα στα χέρια να δημιουργήσει και να εκτελέση μόνος. Μπορεί να συνεχίσει παίρνει μεγάλα ποσά ως ένας πολύ χρήσιμος παίκτης.
12:27
tak tak : καλημερα... η ερωτηση ειναι για ποιον λογω οι ομαδες 1ης ταχυτητας της Ελλαδας δεν βρησκουν λαβρακια απο παικτες που παιζουν ηδη στην Α1. γιατι δεν δινουν ευκαιριες? Με λιγη εμπειρια μπορει να εχουν τις επομενες γενιες μεγαλων παικτων χωρις πολυ ξοδεμα. (ας ξοδεψουν για βασικους και ας παρουν ταλεντα ρολιστες εννοω)
12:29
Εδώ δεν πάνε να φέρουν ακόμα πιο φτηνά παιδιά από τις ΗΠΑ. Λογικό το ερώτημα και η απάντηση στερότυπη: αν τους πεις κάτι τέτοιο, θα σου απαντήσουν άλλο Κολοσσός, Ρέθυμνο κλπ, άλλη η πίεση σε Ολυμπιακό -Παναθηναϊκό. Γενικά δεν έχουν άδικο, αλλά υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις(Μάικ Τζέιμς ας πούμε) που θα έπρεπε να το δουν πιο καθαρά.
12:29
ΒΑΓΓΕΛΗΣ : καλημέρα Τάσο. Εχεις πληροφορία εάν παίξει απόψε ο Ουίλιαμνς? Επίσης, εαν γνωρίζεις σε ποιούς τομείς θα βοηθάει ο νέος ψηλός του ΠΑΟ? Ευχαριστώ.
12:31
Βαγγέλη μου για να μην δώσω συνοπτική απάντηση, σου παραθέτω το λινκ με μία μικρή ανάλυση που έκανα πριν έρθει

Δεν έχω ακόμα εικόνα για Ουίλιαμς.
12:31
giannis : Εάν δεν παίξει σήμερα Ουίλιαμς που είναι αμφίβολος Μπορεί να κερδίσει τον αγώνα ο παναθηναϊκός;
12:32
Βεβαίως και μπορεί. Είναι φαβορί. Θα παίξει πιο πολύ ο Φελντέιν. Το πρόβλημα με την απουσία του Ουίλιαμς θα είναι στην άμυνα πάνω στον Ντιλέινι διότι ο Δομινικανός δεν μπορεί, ενώ ο Καλάθης πρέπει να μην φορτωθεί με φάουλ. Χέινς ο επόμενος.
12:32
Petros : θα παίξει σήμερα ο Ουιλιαμς?
12:33
greg : ΤΑΣΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ;
12:33
Νομίζω πως όχι. Δεν πιστεύω πως το θέλει είτε ο Ολυμπιακός είτε ο παίκτης. Είναι μία σχέση που μοιάζει τελειωμένη.
12:34
Βασίλης : 1ον καλά να περνάς εκεί στα ξένα. 2ον σου λείπει καθόλου η πίτσα Park ? 3ον ποιον βλέπεις φαβορί για ευρωλίγκα ? 4ον ποιον βλέπεις να μπορεί να σταματήσει τους Warriors? (αν υπάρχει κάποιος) 5ον μετά τις προσθήκες του ΠΑΟ ποιον βλέπεις φαβορί για την Ελλάδα και ποιον βλέπεις φαβορί για την 3η θέση ?
12:36
1. Ευχαριστώ. 2. Κάντε ντελίβερι εδώ δεν τρώγονται, θα γίνουμε πλούσιοι αν την φέρουμε εδώ. Το μόνο που θέλω όταν γυρίζω πατρίδα. Θεϊκά πράγματα. 3. Αυτή την στιγμή μοιάζει η Φενέρ, αλλά θα έβαζα δυνατά την Ρεάλ. 4. Οι Σπερς σίγουρα  και υπό πολλές προϋποθέσεις, οι Κλίπερς. Πάρα πολλές. 5. Φαβορί για Ελλάδα ο Ολυμπιακός με ένα ελάχιστο προβάδισμα λόγω έδρας και μόνο. Άρης αλλά μην θεωρήσουμε τελειωμένη την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ.
12:37
Petros : Τι αποτέλεσμα δεν θα ήθελε να δει αυτή την αγωνιστική ο ΟΣΦΠ? Εννοώ ότι είναι δεδομένη η νίκη του, στα άλλα ματς τι δεν θα ήθελε με τίποτα?
12:38
Πολύ πρόχειρα, θέλει να χάνουν Μπαρτσελόνα, Λαμποράλ, Χίμκι. Και να νικάει.
12:38
ΠΕΤΡΟΣ : Αν αποκλειστεί ο ΟΣΦΠ υπάρχει πιθανότητα να τεθεί θέμα προπονήτη?
12:39
Όχι Πέτρο, δεν το πιστεύω
12:39
xristos vardos larisa : Καλημέρα Τάσο, οι γνώσεις μου σε ο τι αφορά την άλλη άκρη του Ατλαντικου ειναι πιο περιορισμένες, αλλα μου εχει δημιουργηθεί μια απορία. Ποιος ειναι-κατα τον οργανισμό του ΝΒΑ- ο σκοπός της αναπτυξιακής λιγκας NBDL; Το επιπεδο ειναι χαμηλότατο, τα χρήματα ελάχιστα, το ενδιαφέρον ανύπαρκτο, η βελτίωση των παικτών υποτυπώδης.Γιατι το έχουν τοςο παραπαιδι και δε φροντίζουν με κάποιες κινήσεις να αναβαθμίσουν το προϊόν; Και λαμβάνοντας υπόψη και την προςφατη περίπτωση Ουίλλιαμς, βλέπουμε οτι υπάρχουν ικανοί παίκτες που χαραμίζονται εκει μήπως και πάρουν ενα δεκαήμερο συμβόλαιο στο πρωτάθλημα. Και το CBA τοςο χάλια ηταν;
12:41
Χρήστο, καταρχάς οι Αμερικανοί το στηρίζουν πάρα πολύ γι αυτό κι έχουν διάφορα πρότζεκτ που το αφορούν. Οι παίκτες προτιμούν τα δεκαήμερα, μετά τον Ιανουάριο πάντως, γιατί με 2 έχουν ελπίδες για συμφωνία ως το τέλος της χρονιάς. Δηλαδή μπορούν να βγάλουν 200 με 300 χιλιάδες δολάρια. Δεν υπάρχουν αυτά στην Ευρώπη. Δυστυχώς άνοιξε πολύ η ψαλίδα στο οικονομικό με το ΝΒΑ. Αν και οι μεγάλες ομάδες, πιστεύω, πως μπορούν να φέρουν όποιον θέλουν από αυτά τα παιδιά.
12:41
ΠΕΤΡΟΣ : με τον παππά ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται? πέρα τα τυπικά που λέει η διοίκηση, η αλήθεια ποια είναι? Θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι?
12:42
Θα έχει σίγουρα μία ακόμα ευκαιρία του χρόνου. Να ηρεμήσουν τώρα όλοι, αυτός ήταν ο σκοπός. Περισσότερο η δική του προστασία.
12:42
soz77 : Τασο καλησπέρα.πιστευω ο Ολυμπιακος θα περασει ως 4ος με τριπλη ισοβαθμια στο 8-6, με λαμποραλ και μπαρτσα(περναει τριτη). Οι αλλες δυο ειναι τσσκα και ρεαλ. τι πιστευεις εσυ?
12:44
Αυτό είναι το καλό σενάριο. Ναι, μοιάζει το μοναδικό πιθανό.
12:44
Salonica : Καλησπερα Τασο... Τι γνωμη εχεις για το νεο μεταγραφικο αποκτημα του ΠΑΟΚ ? Πιστευεις θα βοηθησει ? Επισης θα μπορεσει ο ΠΑΟΚ να βγει 5ος ? Ευχαριστω...
12:48
Ο Κλάντον θεωρητικά βρίσκεται σε πτώση. Πολωνία όχι άσχημα, αλλά Κορέα, Πουέρτο Ρίκο και Α2 Ισραήλ, πολύ χαμηλό επίπεδο. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα διότι πολλά είναι θέμα ατζέντηδων. Θεωρητικά, θέλει χρόνο αλλά στο κολλέγιο έδειχνε καλά στοιχεία. Θα πάρει ριμπάουντ και θα παίξει άμυνα. Κάτι παραπάνω...δεν μπορώ να πω.
12:48
Panos : Τους Μπακς πως τους βλέπουμε του χρόνου; Εγώ νομίζω σε 2 χρόνια θα παλεύουν για πρωτάθλημα εφόσον κάνουν σωστή διαχείρηση
12:49
Τους πήγε πίσω η κίνηση με τον Μονρό. Άλλαξαν λίγο στυλ και προτεραιότητες. Έχουν ταλέντο, αλλά αν καθυστερήσουν, ίσως χάσουν παίκτες που θα είναι ελεύθεροι.
12:49
sakis : για την πτωση ΚΑΛΑΘΗ τι εχεις να πεις ? με τα χρηματα που παιρνει μεχρι στιγμη τιποτα δεν εχει προσφερει
12:50
Η γνώμη μου δεν αλλάζει. Αν βγάλεις από τον φετινό Παναθηναϊκό τον, κακό ας πούμε Καλάθη, είναι μία ομάδα που δεν θα περνούσε ούτε τοπ-16. Σκληρό, αλλά είναι αυτός που οργανώνει όλο το παιχνίδι και παίζει όλες τις άμυνες. Ναι, έχει πολύ άσχημα παιχνίδια, όμως συνολικά είναι ο μοναδικός που δεν πρέπει να βγαίνει.
12:50
Νίκος : Τασο, διαφωνω καθετα στο μελλον η Εθνική να εχει 5αδα παίκτες Αμερικανοθρεμένους εκτος Ελληνικής πραγαματικότητας.Θα ηταν το χειρότερο μήνυμα που θα μπορούσε να περάσει η ομοσπονδία στα χιλιάδες Ελληνόπουλα που μοχθουν καθε μερα στα παιδικά-εφηβικά.
12:52
Νίκο μου, στην κεντρική ιδέα με βρίσκεις σύμφωνο αλλά θα το έθετα διαφορετικά. Να είναι στην εθνική όλα τα παιδιά με δικαίωμα συμμετοχής για να υπενθυμίζουμε σε όλους πόσο κακή δουλειά κάνει ΣΥΝΟΛΙΚΑ το ελληνικό μπάσκετ στην παραγωγή. Και μην πει κανείς την εθνική εφήβων, γιατί η απάντηση είναι απλή: πόσα παιδιά θα παίξουν ή παίζουν τώρα; Σταματήσαμε να παράγουμε ποσότητα από καλούς παίκτες. Παράγουμε είτε σούπερ είτε μόνο ρολίστες από μικρές ηλικίες. Με συγκεκριμένα προβλήματα(σουτ, τρίπλα και σουτ).
12:52
nontas13 : θεωρεις πραγματι οτι ειναι καταστροφη για τον παο να πεσει με την τσσκα? γιατι δεν νομιζω οτι η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη οσο παλια..ουτε τρομερο βαθος εχει κι αν μπλοκαρεις επιτυχως ντε κολο κ τεοντοσιτς τοτε δεν αποδιδει κατι το ιδιαιτερο..
12:55
Ναι αλλά στην έδρα της είναι πραγματικά ισχυρή. Και με πολλές λύσεις. Όμως όταν ο Παναθηναϊκός παίζει τέτοια παιχνίδια, σε όποια κατάσταση, πάντα θα έχει πιθανότητες. Ό,τι κι αν έκανε τα τελευταία χρόνια.
12:55
Μηνάς : Γιανγκ απο την νέα σεζόν;
12:56
Σίγουρα. Θα είναι λάθος νωρίτερα.
12:56
Κωνσταντίνος : Ο στόχος μας πρέπει να είναι να νικήσουμε τη Λόκο, ώστε με ήττα του Αστέρα -θα νικήσει στη Μάλαγα- στη Ρωσία να βγούμε 3 και να αποφύγουμε στο χιαστί την ΤΣΣΚΑ. Μια διασταύρωση με Λαμποράλ με μειονέκτημα έδρας δεν είναι ό,τι χειρότερο. Αν σκεφτόμαστε τη διαφορά, θα έχουμε πρόβλημα απέναντι σε μια ομάδα που έκανε πλάκα μες στην Εφές και έχασε οριακά από τη Φενέρ 2 φορές.
12:56
ΨΑΛΤΗΣ : Καλησπέρα σας, Τάσο τι πιστεύεις ότι φταίει και ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε αυτό το σημείο? ότι οι άλλες ομάδεσ έχουν δυναμώσει κι ο ολυμπιακός οχι τοσο? λαθος επιλογές μεταγραφών και κακό σχεδιασμο? τραυμματισμοί? λαθη σφαιροπουλου σε αλλαγές και χρονοι συμμετοχης?
13:01
Ο σχεδιασμός ήταν καλός μεν αλλά έχασε κάποια παιχνίδια μέχρι ο προπονητής και οι παίκτες να μπουν στην ίδια...σελίδα. Όλα τα λάθη γίνονται από την στιγμή που κτυπά ο Γιανγκ. Λάθος στο λάθος σε όλα τα επίπεδα. Κυρίως, πολύ αργές αντιδράσεις. Μετά είναι αλυσίδα. Αγνωνιστικό πλάνο, παίκτες. Ο Ολυμπιακός, ταπεινότατη άποψη, οφείλει να δει πολύ σοβαρά το καλοκαίρι όλη την δομή του και κομβικά σημεία, χωρίς να μιλάω για τον προπονητή.
13:01
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΛΟΦΟΣ : καλησπερα,ο Θανασης αντεντοκουμπο δεν θα ηταν μια καλη επενδυση για τον Ολυμπιακο?ποσα θα ζητουσε για να ερθει και ποσο πυστευεις θα βοηθουσε την ομαδα ?
13:03
Πέρυσι είχαμε μάθει πως ζητούσε πάνω από 200.000 αλλά δεν διασταυρώνεται. Ναι θα είναι καλή προσθήκη αν όμως και ο ίδιος έχει αποφασίσει πως θέλει να παίξει στην Ευρώπη και να μην κυνηγάει το ΝΒΑ.
13:04
Κωνσταντίνος : Άραγε θα λάβει υπ' όψιν του ο κ. Σφαιρόπουλος την επιλογή του κόσμου ως προς τον ξένο?!?
13:04
NI.BO : ο ολυμπιακος δεν θα ηθελε με τιποτα διπλο τησ καχα στη μοσχα..γενικα αυτο που θελει μεχρι το τελος(εκτος απο 4/4 δικο του με το οποιο βαζει απο κατω κιμκι)εναι 3 ηττες της καχα με τσσκα η μπαμπερκγ εξω και ρεαλ μπαρτσα μεσα ..τοτε ειναι σιγουρα 3-4
13:05
Μαρια : Κανονικα δε πρεπει να χασει σημερα η Ρεαλ ετσι ωστε οταν ερθει Σεφ μηπως καταφερουμε και της παρουμε τη διαφορα και μετα πιθανον να χασει και απο τη Λαμποραλ οπως επισης και η Λαμποραλ να χασει απο Μπαρτσα την αλλη βδομαδα.
13:05
γιαννης7 : 2 παικτες θα ηθελα στον ολυμπιακο και πιστευω τον κανουν πολυ δυνατο ντιλεινι για 2 σκορερ και μιλλερ για 4 με προυποθεση οτι μενει ο χαντερ και μειωση αποδοχων σε σπανουλη και παραμονη ενος απο τους οντομ στρομπερι λοτζ. πιστευεις με την αυξηση των εσοδων οτι μπορουν να ερθεουν αυτοι στον ολυμπιακο του χρονου?
13:07
Δεν εφείσθει χρημάτων ο Ολυμπιακός ούτως ή άλλως. Ο προϋπολογισμός του παραμένει υψηλότατος, από τους μεγαλύτερους στην Ευρωλίγκα. Θέμα επιλογών είναι όλα.
13:07
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ Ο ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ?
13:08
Μπαρτσελόνα, Λαμποράλ
13:09
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΛΟΦΟΣ : ο μπουρουσης πυστευεις θα γυρισει του χρονου στον Ολυμπιακο?νομιζς οτι με μπουρουση πριντεζη σπανουλη χακετ και παπανικολαου ειμαστε φαβορι για την επομενη ευρολιγκα και χωρις πολλους ξενους..
13:09
ΨΑΛΤΗΣ : Καλησπέρα σας, Τάσο τι πιστεύεις ότι φταίει και έχει φτάσει σε αυτό το σημείο ο Ολυμπιακός φέτος?
13:09
ΙΩΣΗΦ : Τάσο καλησπέρα, τι πιστεύεις ότι φταίει και έχει φτάσει σε αυτό το σημείο ο ολυμπιακός?
13:10
Τα είπαμε πιο πάνω, αλλά μην νομίσει κανείς πως είναι τελειωμένος ο Ολυμπιακός. Θα είναι λάθος για μία ομάδα που έχει πετύχει τόσα πολλά.
13:10
Λευτερης : Αν η μπαρτσα κερδίσει Σμρ και η τσσκα την καχα έχουμε σίγουρα ισοβαθμία οσφπ ρεαλ μπαρτσα ή οσφπ ρεαλ καχα και περνάει ο οσφπ..με την προϋπόθεση του 4/4 πάντα
13:10
Μαρια : Καλησπερα Τασο! Εαν παρουμε τη διαφορα μεσα στο Σεφ με τη Ρεαλ και εκεινη χασει σημερα απο την Μπαρτσελονα και η Λαμποραλ χασει απο Μπαρτσελονα την επομενη εβδομαδα μετα στο μεταξυ παιχνιδι Λαμποραλ-Ρεαλ δε θα μας νοιαζει ποια θα κερδισει γιατι εμεις θα εχουμε παρει τη διαφορα απο τη Ρεαλ. Αλλωστε η Λαμποραλ παιζει τελευταιο παιχνιδι με Μπαμπεργκ οποτε μπορει να κανει κι εκει απροσμενη ηττα. Ολα παιζονται...
13:11
Σπύρο δεν μπορώ να δημοσιεύσω το μήνυμά σου όπως καταλαβαίνεις. Και αλήθεια να είναι, δεν έχουμε αποδείξεις ούτε μπορούμε να φορτώσουμε ρετσινιά.
13:12
Karou7 : Τάσο θα κινηθεί για ντιλέινι ο οσφπ το καλοκαίρι;
13:12
Ακούγεται έντονα.
13:12
Αγγελος : Ο Νέιτ Ρόμπινσον ανακοινώθηκε από τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Κουλό?
13:13
Σε ένα βαθμό συνηθισμένο και λογικό. Οι περισσότεροι καλοί ατζέντηδες έχουν καταγωγή από Ισραήλ και καλές επαφές οπότε στέλνουν παίκτες σε ομάδες που ξέρουν πως θα τους προσέξουν ώστε να διαφημιστούν στην Ευρώπη. Λογικό.
13:13
Philip fns : Kalimera kourle xenitemene...Euroleague,A1,Nba,March madness alla ego skeftome ton Katsikari...elpizo kai autos tin Ethniki... (edo liakada)xaxa :)
13:14
Που κακό να μη σώρθει ωρέ λατίνι, εδώ βρέχει επτά ημέρες. Στοκχόλμη έγινε η Ντόχα. Ναι την σκέφτεται 100%. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση γι αυτόν.
13:14
gkm79 : Ποια η γνώμη σου για τους νέους έλληνες παίχτες του ΠΑΟ (π.χ. Γιάνκοβιτς, Παππάς); Νομίζω δεν έχουν βοηθήσει και η στήριξή τους έχει στοιχίσει.
13:16
Αν θέλεις να τους αναπτύξεις, πρέπει να παίξουν. Αυτό συνέβαινε πέρυσι. 1-0.
Από την άλλη ένα μέγεθος όπως ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί να περιμένει πολύ. Οφείλουν και οι ίδιο να γίνουν πιο σκληροί.
13:16
Βαλλας : Πολυ κριμα για εναν τοσο ταλαντούχο επιθετικά ΟΣΦΠ να παιζει αυτο το είδος μπάσκετ και να πονάνε τα ματια μας.
13:16
Κωνσταντίνος : Κι ένα άλλο, αν κι απόψε ο Ραντούλιτσα ( πόσο αδικεί τον εαυτό του...) ξανακάνει 3 φάουλ σε 6 λεπτά και χάσουμε το σκορ στη ρακέτα νωρίς -με πιθανή την απουσία Williams στην περιφέρεια- χρειάζεται μια υπέρβαση μετά!
13:16
Μήνος : Παπας και ΠΑΟ νεοτερα?
13:16
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΛΟΦΟΣ : Τασο δεν ειμαστε τυφλοι,ο Αθηναιου γιατι χαντακοθηκε?δεν επαιζε καλα το παιδι?δεν εβαζε κρισιμα καλαθια?δεν ετρεχε?
13:17
Αλλά ήρθε ο Όντομ οπότε έκλεισε η θέση. Αυτά είναι τα...βιαστικά που λέγαμε.
13:17
Ανδρεας : Πιστεύετε ότι μια ενδεχόμενη απουσία του Williams είναι καθοριστική για τον ΠΑΟ σε ένα τόσο κρίσιμο ματς?
13:18
Σημαντική αλλά όχι καθοριστική. Το ρόστερ είναι πολύ γεμάτο πια. Από την άλλη η ομάδα δεν έχει αυτοματισμούς οπότε ο Ουίλιαμς τους κάλυπτε με προσωπικά καλάθια.
13:18
Stavros : Καλημερα Τασο Παιζει επιστροφη μπουρουση το καλοκαιρι; Πιστευεις οτι ο χαντερ θα φυγει στο τελος της χρονιας ή θ ανανεωσει;
13:19
Αποστολης : Καλησπερα τασο,να σε ρωτησω για αυτην την αγωνιστικη της Ευρωλιγκας τι τον συμφερει τον ολυμπιακο να ερθουν τα ματς της μπαρτσα και της μπαμπεργκ κατα την γνωμη σου?
13:19
Πιστεύω θέλει ήττες όσων είναι μπροστά του.
13:20
στεφανος : καλησπερα στο καταρ! Τασο οντομ η αθηναιου? Ο γουορικ μ αρεσει , βαζει βολες τελειωνει φασεις, κερδιζει φαουλ, ο οσφπ θα αποκλειστει αλλα θα παρει το πρωταθλημα
13:20
ΠΑΠΑΡΑΠΑΠΑΠ : Καλησπερα!Ποια ειναι η δικη σου προβλεψη για 4αδα Φ4;Ποια ομαδα βλεπεις να κανει το μεγαλο ξεπεταγμα πριν την τελικη ευθεια της σεζον;
13:20
Ρεάλ νομίζω. Φενέρ, Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ και...κενό.
13:20
Μηνάς : Ακόμη κίνηση για ανανέωση στον Χάντερ δεν έχει γίνει..σε αυτό δεν δείχουν να μαθαίνουν απ τα λάθη τους οι Αγγελόπουλοι
13:20
kosmit : Τι τρέχει με τον Γιάνκοβιτς στον ΠΑΟ ;
13:25
Ο Τζόρτζεβιτς προτιμά τον Πάβλοβιτς αλλά αυτό μοιάζει να είναι απόρροια των προπονήσεων. Πάντως είναι αλήθεια πως στο παρκέ δεν παίρνει τον χρόνο που θα περίμενε κάποιος.
13:25
Μάνος : Υπάρχει άλλο σενάριο εκτός από αυτό που αναφέρθηκε πριν με την τριπλή ισοβαθμία που να δίνει πρόκριση σε Ολυμπιακό;
13:25
Κάρολος : Τάσο καλημέρα. Συγνώμη αν φανεί "άσχετο" το μήνυμά μου, έχω όμως καιρό μια απορία. Αυτός ο απίθανος Σπύρος Φώσκολος που είχαμε στο Περιστερί που είναι τώρα; Έχω χάσει τα ίχνη του...
13:27
Πρώτα από όλα, Κάρολε, ο Σπύρος Φώσκολος δεν ήταν καθόλου...απίθανος. Μάλλον ήταν ένας εξαιρετικός προπονητής με σπουδαίες ιδέες. Είχε όμως συγκεκριμένες σταθερές  και δεν άλλαζε γι αυτό και στράφηκε στην σκηνοθεσία με τον πατέρα του Νίκο(Λάμψη κλπ). Είναι εκτός μπάσκετ από το 1996 νομίζω.
13:27
KOSTIS : Αφου δεν εχει πιθανοτητες ο οσφπ γιατι κοροιδευετε τον κοσμο?
13:27
demo : Καλησπέρα Τάσο. Μπορούμε να πούμε οτι ο Γιάννης Μπουρούσης θα πάρει το όσκαρ της μεγάλης επιστροφής στην ομάδα?
13:27
Θα είναι ένα όσκαρ αντροπής προβλέψεων.
13:27
giwrgos : καλησπερα τασο!ο παππας προπονειτε μαζι με την ομαδα η μονος του ακομα
13:28
Μόνος από όσο ξέρω.
13:28
Memorex : Καλησπεραα. Δυστυχως βλεπω οτι στο μπασκετ, δεν υπαρχουν παικτες ηγετης στη φανελα. Δηλαδη βλέπουμε οτι πλέον ολοι οι νεαροι εξελιξιμοι, στη πρωτη ευκαιρια, θα τη "κανουν" για αλλες πολιτείες, ενω στο πρώτο σινιάλο απο το ΝΒΑ, εξαφανιστηκαν κιολας! Πιστευει κανείς οτι ο Παπαγιαννης πχ, αν βελιωθει θα παραμεινει στον ΠΑΟ να γινει ηγετης του;; Ή ο Χαραλαμπόπουλος. Ο ΣΛουκας ειδαμε οτι εφυγε χωρις δευτερη σκεψη.. ΤΟ ιδιο θα κανουν και τα αλλα νεαρα εξελιξιμα παληκαρι μας.. Δε τους νοιαζει τοσο η καταξιωση, οσο η δοξα και το πρεστιζ! Κριμα για τις ομαδες μας.
13:28
Σταυρος7 : Τασο καλημερα... Πιστευεις οτι θα επιστρεψει ο μπουρουσης; Ο χαντερ θα ανανεωσει ή θα φυγει;
13:29
Νομίζω θα μείνει ο Χάντερ. Αν τον θέλει ο Ολυμπιακός. Ο Μπουρούσης...όχι.
13:29
Νικος : Τασο πως βλεπεις την Ρεαλ???θα ανεβει με τον Ρουντι???????
13:29
Ανεβαίνει και θα είναι επικίνδυνη.
13:30
Andreas Mark. : Καλησπέρα. ΓιαΣπανουλη θελω να ρωτησω, εαν φευγει το καλοκαίρι που νομίζω οτι τελειώνει το συμβολαιο του με Ολυμπιακό. Θα έχουμε τα ιδια με Σλουκα; ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα δεν έχουν ακουστεί;
13:31
Από πλευράς Σπανούλη είναι ξεκάθαρο πως θέλει να μείνει και να κλείσει την καριέρα σε 2-3 χρόνια στον Ολυμπιακό. Μένει να δούμε τις προθέσεις της ομάδας. Αν φύγει ο Σπανούλης, σημαίνει κτίσιμο από το μηδέν, και με μηδενικές επιλογές σε Έλληνες. Η λογική λέει πως ένας τόσο επιτυχημένος γάμος, που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου, δεν θα χαλάσει.
13:31
Πανος : Καλησπερα Τασο...ο Κλαβερ της Κουμπαν παικταρα...ποια η αποψη σου???
13:32
Λίγο γοργόνα, δεν του αρέσουν οι επαφές, αλλά ναι παικτάρα. Καλύπτει τέλεια το 3-4.
13:32
dimi : Εψαξα λίγο τα σενάρια για οσφπ. Πιστεύω οτι η μπαρτσα τσσκα 1-2 θέση αν η μπαρτσα νικησει ρεάλ , ρεαλ τριτη ολυμπιακος τεταρτος με ισοβαθμια λαμποραλ, δε βλεπω τη λαμποραλ να κάνει πανω απο μια νίκη ακόμα. ο οσφπ θελει 4 νίκες και να νικάνε τσσκα και μπαρτσα.
13:32
ΛΑΜΠΡΟΣ 7 : Καλησπέρα σας, το καλακαιρι η ομάδα πρέπει να διώξει οντομ,αθηναίου, ουόρικ ,αγραβάνη, να πάρει ένα 4 αρι καλό και να δει τι θα γίνει με 3 παίκτες στην ίδια θέση παπανικολάου, παπαπέτρου λοτζέσκι γιατι φαίνεται ότι είναι μπερδεμένοι. Συμφωνείτε?
13:33
Πολύ σωστή η παρατήρησή σου Λάμπρο. Στο 3 πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Επίσης πιστεύω πως έναν χρήσιμο Έλληνα παίκτη τον διώχνεις μόνο όταν είσαι σίγουρος πως δεν θα κάνει τίποτε καλύτερο.
13:33
ΜΙΧΑΛΗΣ : Καλησπερα Τασο! 1) Κουτσα με μειονεκτημα ή Ρεαλ με πλεονεκτημα? 2) ποιοι 4 πανε f4? 3) τον Καρυ γτ στην πλειονοτητα δεν τον σκριναρουν οι συμπαικτες στην κορυφη? δεν το χρειαζεται λογω ικανοτητας στο χειρισμο ή φοβουνται μην μπερδευτουν λογω απροβλεπτου? 4) που μπορει να χασουν οι GSW απο δω και στο εξης στη regular? THX!
13:35
Μιχάλη μου καλησπέρα. 1. Κούτσα, 2. Φενέρ, Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, βάλε τον...τέταρτο, 3. Δεν προλαβαίνουν και με μία επιδερμική ανάλυση, δεν έχουν παίκτη για πικ εν ρολ, 4. Νομίζω πως έχουν πλειοψηφία εντός. Σαν Αντόνιο; Φοίνιξ θα έχαναν σίγουρα αλλά μας γλύτωσαν.
13:35
Λουκας : Τασο ποια ομαδα θεωρεις οτι εχει το καλυτερο ροστερ στην Ευρωπη...εγω η Ρεαλ!!!
13:36
Ως το 12 ναι, λόγω Ισπανών. Ως το..8 του ρόστερ η Φενέρ.
13:36
Λουκας : Τασο ποιον θα επαιρνες στην ομαδα σου για βασικο ποιντ γκαρντ Γιουλ,Τεοντοσιτς η Ροντριγκεζ???εγω τον πρωτο...τουρμπο ειναι ο τυπος!!!
13:36
Στηρίζω μουσάτο ως τέλειο οργανωτή κι εκτελεστή. Ο Γιουλ είναι νικητής αλλά στην οργάνωση χάνει λίγο.
13:37
Παύλος : O περσινός Παππάς ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού βάση στατιστικών..Έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο..Γιατί να τεθεί θέμα φυγής του???Δεν το λέω για εσένα απλά απο αυτά που ακούω...
13:37
Δεν διώχνεις ποτέ έναν παίκτη που μπορεί να τον ...σώσεις. Όχι μετά μόλις 1 χρόνο του συμβολαίου.
13:37
Σταμάτης : Καλησπέρα σας, νομίζω ότι η χρονιά ευρωπαϊκά είναι χαμένη για Οσφπ. Δεδομένου ότι Λοτζέσκι, Χάκετ και Γιανγκ δεσμεύονται με συμβόλαια, ποιοί ξένοι θα μείνουν ακόμη; Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως σουτέρ και ένα τεσσάρι τύπου Κλαβέρ.
13:38
libe : περι μπουρουση ο λογος, πιστευω οτι κανει οργια στην λαμποραλ γτ αυτο ειναι το λεβελ του...σε τοπ κλας ομαδες οπου μετραει η παραμικρη λεπτομερεια το παρελθον κ ο μπουρουσης ο ιδιος μας εχουν διδαξει πως ειναι καπως επιπολαιος...παικταρας δεν λεω αλλα για μεσσαιου επιπεδου ομαδες, κτ σαν τον σλαταν στο ποδοσφαιρο-λειπει ο χαρακτηρας συμφωνεις;
13:38
Τα πήγε καλά με Ρεάλ και ας μην έπαιζε πολύ στο τέλος. Ισχύει ως τώρα, αλλά οι ψηλοί αργούν να ωριμάσουν. Σε όλα τους.
13:38
Λουκας : Τασο πως σου φαινεται μια πενταδα με Γιουλ,Ντε Κολο,Κλαβερ,Βεσελι,Αγιον???
13:40
Στο 5-5 δεν χάνει, αλλά πιο αργή και από το οχηματαγωγό Κεφαλλονιά.
13:40
Νικος : Καλησπερα Τασο θελω την αποψη σου για τρει; παικτες...Ενες Καντερ,Ολαντιπο και Ζακ Ραντολφ
13:42
Ο Τούρκος πρέπει να είναι ο χειρότερος αμυντικός και ο ο πιο αδιάφορος που έχω δει. Κι έχω δει πολλούς. Δυνατότητες ναι, αλλά η ομάδα του θέλει άλλα πράγματα.
Ξεκίνησε εκπληκτικά, αλλά μετά την διάσειση σαν να έχασε τον...ρυθμό του. Πιστεύω πως θα κάνει μεγάλα πράγματα λόγω σκληρού χαρακτήρα.
Παικτάρα ο Ζ BO. Μονοδιάστατος αλλά ο μόνος που τσάκισε τον Ντάνκαν σε πλέι οφ.
13:42
ΛΑΜΠΡΟΣ 7 : Καλησπέρα σας, Όντομ,Αθηναίου,Αγραβάνης,Ουόρικ πρέπει να φύγουν Ξεκαθάρισμα ρόλων στο 3 (παπανικολάου , λοτζέτσκι ,παπαπέτρου ). Με επιστροφή Γιάνγκ και ένα 4άρι ακόμα είμαστε F4 χρόνου. Μεγάλη η απουσία του ματ. Το σχόλιό σας
13:44
Επίσης πρέπει να κάνει κι ένα ξακαθάρισμα στους κοντούς του. Να ξέρει τί θέλει και από ποιον.
13:44
Δημήτρης : Πολύ περίεργη η απουσία του Ματ Λοτζέσκι για τους Πειραιώτες, Πώς είναι δυνατόν να παραμένει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων τόσο καιρό!
13:44
ΜΑΝΟΛΗΣ : ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ;
13:44
οσφπ : Τι πρέπει να κάνει ο ολυμπιακός για να περάσει
13:44
Να παίξει κανονικό μπάσκετ και να περιμένει αποτελέσματα.
13:45
σταυρος 13 : καλησπερα το σεναριο με τον διαμαντιδη μονο ευρωπη του χρονου το θεωρεις εφικτο?
13:45
Ναι αλλά Σταύρο μου τί διαφορά θα έχει; Δηλαδή εδώ παίζει για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός το Λαύριο και την ΑΕΝΚ; Συντήρηση κάνει στην Ελλάδα.
13:45
Σωτήρης Zurich : Τάσο υπάρχει περίπτωση να έρθει ο Τάιους φέτος στον Πάο;
13:46
Όχι
13:46
libe : περι παναθηναικου, παρολες τις προσθηκες και την καποια βελτιωση δεν εχεις την αισθηση οτι ΚΑΙ ΠΑΛΙ κατι λειπει;
13:47
Ναι, δεν είναι ομάδα και δεν προλαβαίνει να γίνει. Γι αυτό ο Τζόρτζεβιτς πρόσεθσε 2 γκαρντ ειδικά στο ένας εναντίον ενός, σε προσωπικές ενέργειες, σε τραβηγμένα σουτ, ώστε να ξεκολλάνε το σύνολο. Το κατάλαβε πρώτος πως δεν προλαβαίνει να αλλάξει όσα θέλει, από δικούς του βεβαίως λάθος χειρισμούς τόσο καιρό.
13:47
Αλεξης ΚΑΠΠΑ : Καλησπερα Τασο???Ο Μαντζαρης εδω και εφτα μηνες δεν μπορει ν ανταπεξελ8ει σωστα???Πιστευεις πως παραγοντας ητανε η παραπλανηση του Κατσικατη στην Ε8νικη???Φταει κατα ενα μεγαλο βα8μο αυτο η τα περι μεταγραφης Νβα γτ ο Μαντζαρης ειναι παικτης ψυχολογιας??Κ επισης για Λοτζεσκι...τι ακριβως εχει...ακουσα κατι για μεγαλοσπληνα???!!!
13:49
Για τον Μάντζαρη, τα πράγματα ήταν πάντα απλά: Είναι ένα παιδί φιλότιμο με πολύ συγκεκριμένες δυνατότητες. Ο Ολυμπιακός τον αντάμειψε με μεγάλο συμβόλαιο διότι είναι σημαντικός για τον κορμό του. Δεν νομίζω πως τον επηρέασε το ότι δεν έπαιζε με την εθνική. Απλά δεν έχει βελτιωθεί καθόλου στις αδυναμίες του. Υπάρχουν σημεία της σεζόν που θα βάλει όλα τα ελεύθερα σουτ και άλλα που θα τα χάνει. Το δεύτερο γράφτηκε, δεν διαψεύστηκε, αλλά δεν ξέρω φυσικά πώς μεταφράζεται.
13:49
ΜΙΧΑΛΗΣ : Ποσο διαφορετικη θα ηταν η πορεισ των αιωνιων με ενα σκορερ πλαι στο Σπανουλη και ενα 3αρι μαχητη (στυλ Γιονας) στον ΠΑΟ απ την αρχη?
13:50
Memorex : Εχω την υποψια οτι δεν ανανεωνει Χαντερ γιατι εχει ψηθει επιστροφη Χαινς...
13:50
adam : Καλησπέρα, τι γνώμη έχεις για το Χάντερ του ΠΑΟ;...
13:50
http://www.contra.gr/Columns/Comment/tasos-magoulas/panathinaikos/vins-xanter-kynhgos-epithetikwn-rimpaoynt-kynhgos-oneirwn.3916721.html

Για να μην είμαι συνοπτικός.
13:50
thomas : Πως εξηγεις οτι ο σφαιροπουλος δεν εχει plays επιθετικα!! Ειδικα στις επιθεσεις προ της ληξης του αγωνα?
13:51
Νομίζω πως έχει και κινείται στην λογική να φτιάξει προϋποθέσεις για τον καλύτερό του παίκτη.
13:51
Giorgos : Na do pote tha vgei enas na pei oti einai o xeiroteros Olympiacos ths dekaetias o fetinos..
13:52
Μόλις τελειώσει η χρόνια θα δούμε, αλλά της δεκαετίας, δύσκολα. Από το 2008, επιστρέφει σιγά σιγά.
13:52
Alex : Καλησπερα Τασο.Εχω δυο ερωτησεις:1)Ποια ειναι η γνωμη σου για τον Ερτελ και 2)Που χαθηκε ο Νοβισα Βελιτσκοβιτς :P
13:53
1. Ωραίος τύπος αλλά παίζει πρώτα για την πάρτη του.
2. Γύρισε Παρτιζάν από την Τραμπζονσμπορ. 8.5 πόντους Γιουροκάπ.
13:53
ΜΙΧΑΛΗΣ : Να σου βαλω λιγο δυσκολα: φτιαξε την καλυτερη (μεχρι τωρα βαση προσφορας) 5αδα και την αναπληρωματικη της (Euroleague)
13:58
1. Ροντρίγκεθ, Ντεκολό, Μίλερ, Ράντολφ, Βέσελι

13:58
ΠΑΠΑΡΑΠΑΠΑΠ : Η Ρεαλ φετος στα ματς που επρεπε να κερδισει τα πηρε και σε δυσκολες εδρες και σχετικα ευκολα με διαφορες 10+..εγω πιστευω πως πλεον αυτη η ομαδα μετα και τις 5 κουπες περυσι εχει το know how και την νοοτροπια του νικητησε κρισιμα ματς
13:58
Μιλτος : Καλησπερα. Θεωρεις καλυτερο-πιο δικαιο το νεο συστημα της ευρωλιγκας? Και υπαρχει πιθανοτητα να παιξει καποια ελληνικη ομαδα στο γιουροκαπ, εκτος αεκ-αρη-παοκ??
14:01
Μίλτο μου το θεωρώ πως είναι το χειρότερο δυνατό σύστημα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το κλειδώνει σε συγκεκριμένες ομάδες με δυνατούς αγώνες μεν, αλλά θα παίζουν οι ίδιοι. Αποκλείει νέες δυνάμεις και το περιορίζει υπερβολικά.
14:02
lavezzi7 : Τάσο πιστεύεις πως θα υπάρξει θέμα Σφαιρόπουλου σε περίπτωση απώλειας του τίτλου?
14:03
ΝΙΚΟΣ : Καλησπέρα σε όλους!Τάσο πιστεύεις θα περάσει ο Ολυμπιακός?
14:04
Δύσκολο
14:05
τελης : μπορεις να πεις υποψηφιους μεταγραφικους στοχους για παο το καλοκαιρι?κυριως για ελληνες.και πιστευεις θα ανανεωσει o williams?
14:06
Κάρολος : ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ! Το απίθανος δεν ήταν με τη δηκτική διάσταση που πιθανόν αποτυπώτηθηκε. Ήταν με την κυριολεξία, την επιβραβευτική διάσταση. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου και καλή συνέχεια.
14:07
Ο Ουίλιαμς θα θέλει πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Αλλά μπορεί να μείνει.
14:08
Γιαλός : Καλησπέρα Τάσο, Πιστεύω ότι οι warriors αν υπήρχαν την δεκαετία του 80 η του 90 δεν θα τους προσέχαμε καν...μου φάινονται πολύ σοφτ ομάδα ...οι καλές ομάδες προηγούμενων δεκαετιών έπαιζαν όλες ξύλο ...διαφωνείς?
14:08
tim duncan : me prosthiki lamarkus aldridge to sikwnoumai allo ena pros timin tou argigou tim ,etsi;
14:09
Κοντά είσαι.
14:10
χρηστος : καλημερα τασο. ηθελα ν ρωτησω τι αποτελεσμα βολευει τον ολυμπιακο στο παιχνιδι μπαρτσελονα-ρεαλ!
14:10
Πάνο; : Τάσο πιστεύεις ότι η περίπτωση Λοτζέσκι μπορεί να εξελιχθεί σε περίπτωση Έϊσι Λο για τον Ολυμπιακό;
14:11
Μακάρι όχι.
14:11
Νίκος : Τάσο, ποια η γνώμη σου για τον Όγκαστ?
14:13
Δείχνει να έχει προοπτικές για υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Ερωτηματικό το ΝΒΑ.
14:13
kostakis : Καλησπερα! Οσον αφορα τον Ολυμπιακο ειναι δυνατον να κατεβει ο λοτζεσκι στο 2? Στο 3 θα παιζουν οι παπ. Διωχνεις αγραβανη, τσαιρελη, οντομ. Κανεις (μεγαλη) μειωση αποδοχων στο σπανουλη και χτυπας ντιλεινι και ενα καλο 4αρι για να βοηθαει το μπουρουση! Επισης ο σπανουλης θα πρεπει να καταλαβει πως πλεον δεν ειναι οπως παλια και να μν αποτελει βραχνα το συμβολαιο του για το καλο της ομαδας(αν οντως θελει να κλεισει την καριερα του στον ολυμπιακο)
14:14
Μα ο Λοτζέσκι είναι μόνο 2. Δεν μπορεί να αμυνθεί στην θέση του ούτε να ποστάρει. Είναι κλασικό δυάρι. Άλλο αν σε κοντά σχήματα πάει στο 3.
14:15
libe : το 8 της φενερ(ουμπερ αν δεν κανω λαθος) δεν θυμιζει λιγο μπερι, που τον ανακαλυψε ο ζελικο;
14:20
Μάλλον εδώ. http://www.contra.gr/Columns/Comment/tasos-magoulas/oi-pshloi-toy-den-gia-ton-olympiako.3546501.html

Πέραν την πλάκας και του..σοβαρού, αποδεικνύεται πόσο εύκολα κάνεις την διαφορά με ένα παιδί από τις ΗΠΑ χωρίς προϋπηρεσία.
14:21
Μαρια : Τασο, πιστευεις πως ο Τεοντοσιτς θα φυγει απο την ΤΣΣΚΑ φετος; Αν ναι, πιστευεις οτι ο Ολυμπιακος θα κινηθει για την αποκτηση του; Γιατι ξερουμε πως και οι δυο πλευρες εχουν πολυ καλες σχεσεις! Καθ ο Μιλος αγαπαει τον Ολυμπιακο!
14:22
Αν μπορεί ο Ολυμπιακός να τον ελέγξει  και κυρίως να μην τον βάζει στα τελευταία λεπτά, θα βοηθούσε. Έχει τελειώσει και αυτή η σχέση.
14:22
γιωργος : Χακετ, 2αρι πχ Ντιλεινι, Γιανγκ, Χαντερ, 4αρι. Μιλαμε για 5 ξενους. Αρα ενας εκ των Λοτζεσκι κ Στρομπερι θα φυγει. Εχεις πληροφοριες η αισθηση για το ποιος?
14:24
Ρίσκο. Ο Λοτζέσκι είναι κοινοτικός.
14:24
Keyser : Και σιγα πια με τη Ρεαλ. Βαρδα μη μεινει απεξω απο τωρα με τις 3 σερι ηττες που θα κανει (2 σιγουρα)
14:24
Γιώργος : Τάσο καλησπέρα. Δύο ερωτήσεις: βλέπεις βελτίωση της ΑΕΚ με Ζντοβτς; (έστω μικρή). Επίσης η γνώμη σου για τους Σέλτικς; και υπάρχει περίπτωση να πάρουν κάποιον σταρ το καλοκαίρι;
14:26
Γιώργο μου δεν βλέπω βελτίωση. Από την μία έχει βάλει κάποιες αρχές, που είχαν ήδη μπει πάντως μόλις ήρθε ο Μανωλόπουλος απλά τις επεξέτεινε, αλλά οι επιλογές σε ξένους είναι κακές. Παράδοξα κακές.
14:26
νικος7 : τασο καλησπερα..υποθετουμε οτι ο οσφπ κανει 4/4 και βγαινει στο τελος μια τριπλη ισοβαθμια οσφπ κιμκι ρεαλ μ 8-6.αν ο οσφπ κερδισει με +13 την ρεαλ προκρινεται αυτος..σε καθε αλλη περιπτωση η ρεαλ...σωστα τα λεω η κανω λαθος..και πως βλεπεις εσυ το σεναριο σε περιπτωση που γινει το 4/4 απο οσφπ..ευχαριστω
14:28
Με την λογική των δύο νικών και οι δύο επί Χίμκι, ναι.
14:29
Φίλιππος 13 : Τι γνώμη έχεις για τον Χαραλαμπόπουλο??Τριάρι η τεσσάρι?? το βλέπεις να κάνει επιτέλους το ξεπέταγμα που περιμένουμε??
14:29
Νομίζω 3 και του χρόνου πρέπει να αρχίσει  να παίζει ευρωλίγκα. Λογικό να θέλει χρόνο.
14:29
Παναγιώτης : Γιατί τέτοια εμπιστοσύνη στη Ρεάλ από τη στιγμή που από την πρώτη μέρα της σεζόν δεν έχει δικαιολογήσει τη θεωρητική της αξία; Επίσης γιατί θεωρείται τόσο πιθανό από πολλούς να ξεφουσκώσει η Λαμποράλ; Ως Ολυμπιακός δε θεωρώ πια ότι κυνηγάμε αυτήν, αλλά τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Επίσης, μήπως δεν τίθεται θέμα Τζόνσον-Όντομ ή Μιλουτίνοφ για τα πλέι οφ στον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει κίνδυνος να μείνει εκτός ο Λοτζέσκι;
14:30
Είναι γεμάτη ομάδα, βρίσκει ρυθμό και μην ξεχνάμε πως είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης.
14:30
Δημήτρης Κ : Πιστεύεις ότι ο Ολμπιακός θα παραμείνει πρώτος μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου; Με Άρη εκτός 50-50 πιθανότητα το βλέπω. Με πλεονέκτημα ο Παναθηναικός το πρωτάθλημα δεν το χάνει φέτος, αλλα και με μειονέκτημα θα έχει αρκετές πιθανότητες.
14:30
ΝΙΚΟΣ 7 : Καλησπερα ο σφαιροπουλος λες να φυγει απο την ομαδα με αλλο στραβοπατημα?
14:30
Δεν νομίζω.
14:30
βασιλης : Καλησπέρα παιδια η χρονιά φετος πιστευω θεωρίτε χαμένη στην ευρώπη για τον οσφπ για το λογο οτι δεν υπαρχει αντισπανουλης αντιπριντεζις αντιhanter
14:31
AXL ROSE : ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΕ ΦΥΓΕ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ. ΑΥΤΑ
14:31
banks24 : Τι θέση πιστεύεις θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός; Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα
14:32
3 και 4 ή 5
14:32
ΠΕΤΡΟΣ : Καλησπέρα σας. Κύριε Μαγουλά διαφωνώ όταν λέτε ότι η φυγή και μόνο Σπανούλη θα σημαίνει χτίσιμο ξανά από μηδενική βάση. Άλλωστε όλοι είδαμε ότι όταν έλειψε με τραυματισμό όλοι οι υπόλοιποι ανέβηκαν ένα επίπεδο τουλάχιστον (χαρακτηριστικό παράδειγμα Μάτζαρης).
14:33
Πέτρο μου, ο Ολυμπιακός θα πρέπει  να πάρει έναν νέο ηγέτη. Ίσως  και δύο. Ο Μάντζαρης για παράδειγμα θα ηγηθεί; Πώς παίζει χωρίς Σπανούλη και δεν μιλάμε για 3-4 αγώνες. Ο Πρίντεζης;. Αλλάζει όλη η μορφή της επίθεσης πια. Πικ εν ρολ λιγότερο, άρα άλλοι ψηλοί. Θεωρητικά βεβαίως κι επιδερμικά όλα αυτά.
14:33
Νικος : Τασο καλησπερα.υποθετουμε οτι ο οσφπ κανει το 4/4 και στο τελος προκυπτει τριπλη ισοβαθμια μεταξυ οσφπ ρεαλ κιμκι με 8-6..ποιος προκρινεται στην επομενη φαση σαν τεταρτος..σημερα μας συμφερει να κερδισει η μπαρτσα την ρεαλ και η μπαμπερκ την κιμκι με την [προυποθεση οτι οι γερμανοι πανε στην τσσκα την επομενη και εμεις εχουμε την ρεαλ εδω μεσα
14:33
GIANNHS : ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ?ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
14:34
Συμφωνώ.
14:34
δημητρης : Ο Ουιλιαμς τελικα θα ειναι κανονικα στα πλανα σημερα,οποτε μοιαζει ακλωνητη η νικη του Παο.Ειναι αυτο που ειπες χωρις αυτον ο Παο δεν εχει τους αυτοματισμους να σκοραρει οποτε τους παιρνει τα ματς με το απροβλεπτο επιθετικο του ενστικτο.
14:34
Μιχαλης : Έχεις παίξει μπάσκετ έστω σε ερασιτεχνικό επιπεδο;
14:34
Ναι
14:34
vasilis : 1kalathis 2 dekolo 3 ertel 4 printezis 5 o macros tis fener den thimame onoma
14:34
Κώστας : Προσωπικά είμαι από αυτούς που στηρίζουν το Σφαιροπουλο και ας μην περάσει τελικά ο Ολυμπιακός που είναι και το πιο πιθανό..Ποια είναι η γνώμη σου?
14:36
Με όρους...παίκτη, ο Σφαιρόπουλος έχει κάνει κακή χρονιά ως τώρα και φυσικά θα κριθεί μόνο στον επίλογο. Αλλά έχει πολύ καλή περυσινή σεζόν και αποδεδειγμένα είναι εξαιρετικός προπονητής.
14:36
whiteman : με ενα μαυροκεφαλιδη θα έλυνε το προβλημα ο θρύλος γιατι θα εβρισκε ελληνα για να καλυπτει πριντεζη αλλα και να ανεβαινει στο 5. οποτε 5) Γιανγκ Χαντερ 4) πριντεζης μαυριοκεφ 3) Παπαπετρου Παπ και Λοτζεσκι 2) σπανουλης και ενας σκορερ στυλ γκουντελοκ 10 χακετ ξενος στυλ λαφαγιετ και μαντζαρης
14:36
Νικος : καλησπερα Τασο..σε περιπτωση τριπλης ισοβαθμια ς μεταξυ οσφπ ρεαλ κιμκι με 8-6 ποιος προκρινεται σαν τεταρτος?
14:37
Αν νικήσει ο Ολυμπιακός στη Ρωσία και η Ρεάλ εντός, οι Ρώσοι τέταρτοι αλλά πολύ θεωρία όλο το σενάριο.
14:40
Manos : Τασο καλησπερα...Πιστευεις οτι ειναι εντολη Σφαιροπουλου η προβλεψιμη επιθεση του Ολυμπιακου (ποσταρισμα Πριντεζη,καταχρηση τριπλας απο Σπανουλη) η' οι υπολοιποι παικτες "κρυβονται" οπως δηλωσε παλιοτερα ο Σπανουλης; Επισις θεωρω ατυχης την δηλωση του Coach οτι ειναι δυσκολος ο ομιλος...οταν χανεις απο Μπαμπεργκ δυο φορες δεν σου φταινε οι μεγαλοι...το σχολιο σου σε παρακαλω
14:41
Στα δύσκολα οι προπονητές συνήθως εμπιστεύονται τους ηγέτες τους. Τώρα για τον Ολυμπιακό είναι μία δύσκολη περίοδο και δεν θέλει να ρισκάρει.
14:41
george : 1 megrafh 1 re paidia dileini kai eisai 1) dileini 2) spanoulhs 3) papanikolaou ama vrei ruthmo 4) pritezhs 5) young allages mat hunter papapetrou hacket..... auth h omada tha parei 2 seri me mia metagrfh sthn ousia kalh kai ante kai ena 4ari aplo poia einai h gnwmh sou kai sigoura ksexasa to katharisma apo agravanides athinaiou kai leipa
14:42
Παναγιώτης : Τι γνώμη έχεις για τον Βέσελι? Στο περσινό φίνλ φόρ ήταν εκτός κλίματος στα μεγάλα ματς
14:42
Εξαιρετικός παίκτης. Στην Ευρώπη παίζει μόνο με όσα έμαθε στο ΝΒΑ, δηλαδή πολύ με τα αθλητικά του προσόντα.
14:42
ΜΙΧΑΛΗΣ : Τασο ο Φριλαντ θεωρεις οτι ειναι επιπεδου ΤΣΣΚΑ η απλα δεν τον αναδεικνυει το μπασκετ του Ιτουδη? Επισης ενα σχολια για Κουζμινσκας : εχει πιασει ταβανι ή εχει περιθβρια βελτιωσης? σαν GM σε TOP Ομαδα τι συμβολαιο θα του προσφερες?
14:43
Ναι είναι ένα διαφορετικό στυλ. Θέλει να παίξει με πλάτη και δεν είναι πικ εν ρολ ψηλό.
14:43
Βασίλης : Καλησπέρα επειδή έχω μπερδευτεί θέλουμε να κάνει ήττες η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης εφόσον ο Ολυμπιακός κάνει το 4/4. Επίσης ο Παναθηναϊκός αν χάσει σήμερα και την τελευταία αγωνιστική με την Εφές υπάρχει πιθανότητα να αποκλειστεί ;
14:44
θανος : Θα ηθελα να μ πεις αν υπαρχει περιπτςσι μακαρι οχι να σταματισει ο σπανουλις?αν ναι λεσ να γινοταν καμια μεταγραφη"βομβα"στο 1-2 οπςσ ντιλεινι κτλ?
14:44
Δεν θα σταματήσει. Ο Ντιλέινι θα είναι υποψήφιος γενικώς και ειδικώς.
14:45
βασιλης : που πιστευεις ή εχεις ακουσει οτι θα κινειθει ο παναθηναικος μεταγραφικα το καλοκαιρι? ποιους παιχτει ΠΡΕΠΕΙ ή εχει σκοπο να χτυπησει? υπαρχει περιπτωση για ντιλεινι? ή για μπιελιτσα (αν φυγει απο το νβα μιας κ τον ξερει τελεια ο σαλε) ??
14:45
Πολύ νωρίς ακόμα.
14:45
Panagiotis : Καλησπερα κ. Μαγουλα. Θεωρειτε οτι αξιζει ο Williams τα λεφτα που λενε οτι απαιτουνται για να μεινει? (εχει ακουστει 1,5 εκατ €). Θα τον κραταγατε στην ομαδα μετα το καλοκαιρι που αποχωρει ο τεραστιος 3D?
14:46
Αν ζητάει τόσα, υπάρχουν 15-20 που περιμένουν με το ένα τρίτο. Όπως και αυτός ήρθε με λίγα(όσα κι αν ακούγονται).

14:46
Vkol76 : Θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου για την φετινή αγωνιστική χρόνια του Σπανουλη. Πιστεύεις ότι θα μείνει του χρόνου?
14:47
κώστας83 : Καλησπέρα Τάσο. Ανεξάρτητα από την επίτευξη των στόχων (είσοδος στους 8 και πρωτάθλημα) προσωπικά θεωρώ ότι απέτυχε το πλάνο του Σφαιρόπουλου. Ακολούθησε μια διαφορετική λογική από Μπαρτζώκα, η οποία κατά τη γνώμη μου σε υψηλό επίπεδο δεν επιτρέπει την υπέρβαση όπως αυτές που έκανε ο ΟΣΦΠ τα τελευταία χρόνια. Πιστεύεις ότι θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να αλλάξει προσέγγιση ή θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και όπου βγάλει. Ποια είναι η δική σου γνώμη?
14:50
Πιστεύω πως ακολουθήθηκε η λογική Μπαρτζώκα στην επιλογή ξένων. Παιδιά μόνο από Ευρώπη. Η διαφορά είναι πως ο Μπαρτζώκας ήθελε να παίξει πιο επιθετικό μπάσκετ. Και σε αυτόν δεν βγήκαν οι ξένοι παίκτες.
Γενικά ο Ολυμπιακός μπορεί  να βελτιώσει αρκετά πράγματα.
14:50
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Κ. : ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΠΑΝΠΟΥΛΗΣ Η ΟΧΙ,ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝ ΓΚΑΡΝΤ ΜΕ ΕΦΕΣΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ ΤΥΠΟΥ ΝΤΙΛΕΙΝΙ Η ΛΑΓΚΦΟΡΝΤ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ;ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΩΣ,"ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ,ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ". ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ Μ΄ΠΑΣΚΕΤ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ, ΠΑΙΚΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥΤ ΕΞ ΑΠΟ ΤΑ 6,75 μ.,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ 5ΑΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ [ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΧΑΙΝΣ,ΝΤΑΝΣΤΟΝ,ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,ΣΛΟΥΚΑΣ ΚΛΠ;].ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΙΕΙ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΟΥΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΚΙΝΣ,ΤΖΕΙΜΣ,ΓΟΥΟΡΙΓΚ ΚΛΠ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ. ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ.ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;
14:51
Να σκεφτείς όμως πως η διοίκηση δεν μπορεί να πληρώνει πάντα τόσα εκατομμύρια ευρώ. Έπρεπε να μπει ένα στοπ. Αυτό σημαίνει λιγότερα λάθη στις επιλογές παικτών.
14:51
Giorgos : Ton Olympiako ton bolevei na nikisei h Barca alla opos panta oi Ispanikes omades boithountai sto megisto opote to matsaki einai diplo me trela
14:51
Giannis77 : Δεν πιστευεις πως με το φετινο υλικο ασχέτως τραυματισμων η ομαδα 8α επρεπε να παιζει διαφορετικο μπασκετ??
14:52
110%
14:52
vasilis kourelis : taso kai me posa xrimata tha erxotan i dileini;mporoun na ta dosoun oi aggelopouli;oi tha taraxoun to mpatzet oso afora tous pextes;
14:52
Ήθελε 800 προ διετίας, τώρα λογικά άνω των 1,3.
14:53
giorgow : poli swstos o filos o kwstas akrivos ayto thei o osfp!!
14:53
Χάρης : Πώς είναι δυνατόν να είστε θιασώτης του NBA και να αντιτίθεστε στην νέα Euroleague; Η κλειστή λίγκα δεν είναι που θα αυξήσει έσοδα-προσέλευση-επίπεδο-θέαμα, όπως στην Αμερική;
14:56
Ναι αλλά το κλειστό ΝΒΑ ειναι απόρροια ενός μπασκετικού συστήματος που ξεκινά από τα λύκεια. Εντελώς διαφορετική η δομή του αθλητισμού στις ΗΠΑ οπότε, ναι πολύ ωραίο το ΝΒΑ ως κλειστό. Όμως στην Ευρώπη, δεν έχεις τις ίδιες δομές και κυρίως δεν  μιλάμε για την ίδια χώρα.
Ένα παράδειγμα: Δεν θα ήμουν κατά να είχαμε στην Ελλάδα μία κλειστή λίγκα 10 ομάδων.
14:56
kwstas : sto 2 gia osfp gaoudlak
14:56
Σταυρος : καλησπερα Τασο , η φετινη χρονια ειναι χαμενη οσον αφορα την ευρωπη.. θα ηθελα να ρωτησω αν βλεπεις το καλοκαιρι να ερθουν μεγαλες αλλαγες στο ροστερ του ολυμπιακου π.χ να φευγουν πολλοι παικτες ή προπονητης και αν καποια στιγμη ο ολυμπιακος πρεπει να αποκτησει εναν κλασικο σουτερ ??
14:59
Jimmy : Πιστεύεις ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να παραμείνει πρώτος ωσ το τέλος της κανονικής περιόδου;
15:00
Ναι λογικά.
15:00
δημητρης : Τασο καλησπερα. για τριτη φορα ρωτω: Με Παππα τι γινεται?(παρακαλω να περαστει)
15:01
Μην παρακαλάς ποτέ για κάτι τόσο απλό. Οι ερωτήσεις μπαίνουν σε μία σειρά. Συνήθως το 90% απαντώνται. Προπονείται μόνος και θα έχει την ευκαιρία του το καλοκαίρι.
15:01
thanos : πιστευεισ οτι ο ολυμπιακοσ θα κανει καμια μεταγραφη βομβα το καλοκαιρι αν ναι σε πια θεση και ποιοσ πιστευεισ θα ταιριαζε στον ολυμπιακο
15:01
basket : Ο Έλιοτ μου βγάζει κοψιά Γουίλι Άντερσον με Πιτ Μάικλ με πινελιές/κινησεις προς Τζινομπιλι. Τρομερή ενέργεια, ευκαιρία για ελκυστικό μπάσκετ.
15:02
Σωστός για Πιτ Μάικλ στο κοντό του βεβαίως. Όχι Άντερσον. Ο Άντερσον νόμιζες πως έκανε πατινάζ στο παρκέ. Δεν βρίσκονται τόσο ποιοτικοί παίκτες να έρθουν Ευρώπη πια.
15:02
Μάνος : Καλησπέρα Τάσο . Πιστεύεις φέτος ότι ο Λεμπρον και ο Ιρβινγκ θα χάσουνε το δαχτυλίδι;;
15:03
Προς τα εκεί το πάνε.
15:03
nikos : makria o de kolo logo xaraktira !
15:03
Bill : Είμαι Ολυμπιακός αλλά ένα να ξέρετε με το λούζεις κι ο Ολυμπιακός δεν θα πάει πουθενά. Πείτε μου εσείς αν σε εποχή Τάρλατς φατσούλα τομιτς, ο λοτζ θα είχε θέση? τι να λέμε τώρα?
15:03
βασιλης : τασο με ποσα χρηματα θα ερχοταν ο ντιλεινι
15:04
panagiotis : Γεια σου Τασο,θα ηθελα να σε ρωτησω κατι,πιστευω πως ειναι αδικω αυτο που γινεται με το Σπανουλη και απο μεριδα δημοσιογραφωω αλλα και απο φιλους του οσφπ(λενε ο,τι μεγαλωσε γερασε δεν εχει πιαεκρηξη,δεν μπορει να παρει παιχνιδιαμονος του),ξαφνικα σε διαστημα ενος χρονου εγινε τελειωμενος.Σεβασμος στον κορυφαιο γκαρντ της ευρωπης που αλλαξε την ιστορια του οσφπ αλλα και του ευρωπαικου μπασκετ γιατι στο τελος θα κανουν παλι ολοι κολωτουμπες.ΥΓ.Ολα ξεκινησαν απο το τραυματισμο του γιανγκ,τη στιγμη που θα επαιρνε 4.Υγ2.Παρολο που εχει ασχημα ποσοστα ο κιλ μπιλ εχει μ.ο11 και5,5 ασιστ που να παρει και μπρος ειδικα τωρα που βρισκει ρυθμο υστερα απο 3 σερι καλους αγωνες.Υγ3Πρεπει να παιρνουν και αλλοι πρωτοβουλιες γιατι ετσι ειναι σαν να παιζουν αμυνα στο σπανουλη.Υγ4.Στο τελος θα περασει ανκαι το μπασκετ που παιζει δεν το προδιαθετει.Υγ5.Οχι οταν νικαμε καρδια ψυχη και οταν χανουμε φταιει ο σπανουλης
15:04
BIG AL : καλησπέρα, μπορεί ο παπανικολάου στο 4(ευρωπαικα δεδομενα);
15:04
Σε κάποια παιχνίδια μόνο.
15:04
Έκτορας : Θα τους ( / σας) τρελάνει όλους ο Γιαννακόπουλος το καλοκαίρι και θα φέρει τον τρελο-Μίλος για αντικαταστάτη του Διαμαντίδη...; Για να σηκώνει κούπες με Τζόρτζεβιτς & Ραντούλιτσα; Τί πιθανότητες δίνεις;
15:05
 Να τον φέρει; Πολλές αν το θέλει. Να σηκώσει κούπες ο Παναθηναϊκός χάρις στον Τεόντοσιτς; Ελάχιστες. Μην πω καμία, αλλά ο Θεός είναι μεγάλος και μπορεί να μας τρελάνει αν θέλει.
15:05
kostasaek : Η ΑΕΚ αν κρατήσει κάποιους από φέτος πχ τους δύο Μαύρο και Μπράουν και ίσως Χερστον και του χρόνου να κινηθεί για Μπουρού Ζήση Καιμακ και κάναν δύο ξένους λες?
15:06
Με αυτούς τους τρεις Έλληνες, έναν πολύ πολύ πολύ καλό πλέι  μέικερ, μετά θα φανεί αν ο Ζντοβτς είναι για την δουλειά αυτή. Μέχρι τώρα στην καριέρα του, δεν το έχει αποδείξει. Μπορεί όμως να πετύχει.
15:06
Βαγγέληςς : Σας ρωταει ενα παιδι απο κατω να του πειτε την καλυτερη 5αδα μεχρι στιγμης της ευρωλιγκας..και δεν βαζετε μεσα τον Πριντεζη;;;;!! αδυνατον
15:07
Μιλτιάδης : Καλησπέρα κ.Μαγουλά. Πιστεύετε ότι ο Σπανούλης μπορεί να ανταπεξέλθει σε κορυφαίο επίπεδο για 2-3 χρόνια ακόμα; Όσα δηλαδή είναι και το νέο συμβόλαιο που πιθανόν θα θελήσει και ο ίδιος
15:07
Πολύ εύκολα. Μόνο που τώρα είναι η σειρά της ομάδας να τον βοηθήσει.
15:08
ΛΑΜΙΑ ΚΩΝ.ΝΟΣ : Εάν κ.Τάσο κοιτάξει κάποιος το νυν ρόστερ ητς ομάδας μπάσκετ του Οληυμπιακού,πέρα από μια 6άδα σχετικά καλή αλλά κι αυτή λειψή, υπάρχει το χάααααοοοος.Επειδή δεν θέλω να κατονομάσω,ξέρετε τι εννοώ και συνεπώς εάν οι Πρόεδροι δεν πάρουν 3-4 όχι καλούς, αλλά πολύ καλούς ακόμη παίκτες στις θέσεις των: γκάρντ που να αντικαταστήσει το Σπανούλη εάν θελήσει να φύγει, ή εάν μείνει να παίζει ποιό μικρά χρονικά διαστήματα,αλλά να είναι και σκόρερ ώστε να ανοίγει τις άμυνες με σούτ εύστοχα από μέση και μακρινή απόσταση,ενός περιφερειακού σουτέρ όπως πχ ο Έντι Τζόνσον,για να μπορεί να ξεκλειδώνει τις κλειστές άμυνες, ενός δεύτερου στη θέση του Πρίντεζη για να του δίνει ανάσες και ενός ακόμη που να αποτελέσει δίδυμο με τον Γιάγκ εφόσον επιστρέψει υγιής, τότε του χρόνου θα είμαστε χειρότεροι από φέτος, που πολύ φοβάμαι,πως εκτός του ότι θα μείνουμε εκτός συνέχειας από την Ευρώπη,θα χάσουμε και το πρωτάθλημα.Αυτή είναι η άποψή μου.Εσείς τι γνώμη έχετε επ΄αυτών;
15:09
Όλα Κωνσταντίνε είναι θέμα σχεδιασμού από τα μέσα της...προηγούμενης χρονιάς. Ταπεινή γνώμη, τότε σχεδιάζονται οι ομάδες. Τί θέλουν, ποιον θέλουν, γιατί τον θέλουν. Αν περιμένουν από ένα σουτ να μπει ή να μην μπει και να κρίνουν, οι ομάδες όχι ο κόσμος ή εμείς, χαίρεται.
15:09
Μαρια : Και κατι ακομα: αν ο ολυμπιακος παρει τη διαφορα απο τη Ρεαλ μεσα στο Σεφ και μετα νικησει η Ρεαλ τη Λαμποραλ(με την προϋπόθεση να εχει χασει κ απο Μπαρτσελονα η Λαμποραλ) μετα σε ισοβαθμια με Ρεαλ περναμε εμεις 3οι κ Ρεαλ 4η λογω διαφορας. Κ Μπαρτσελόνα 2η
15:09
Mitsos Seli : τι γινεται με τα σχολια; γιατι πηγατε σε λυση "facebook" αντι "Discus"; Εχετε παρατηρησει οτι ο περισσοτερος κοσμος δεν κανει σχολια πλεον προφανως εξεαιτιας της αλλαγης αυτης; θα επαναφερετε το "discus";
15:10
Δεν κατέχω αλλά επειδή γνωρίζω την λογική του σάιτ, θα έχουν καλό λόγο.
15:10
Δημήτρης : Τον Ουόρικ πως το βλέπεις? Με την Μπάμπεργκ του σέρβιραν έτοιμα καλάθια αλλά τα έχανε.
15:11
Δυστυχώς για τον ίδιο, ακόμα παίζει μόνο με τα ...πόδια του. Τα άλματά του. Όσο μπορεί τελειώνει φάσεις. Έχει  και καλό σουτ από μέση απόσταση αλλά δεν το χρησιμοποιεί εδώ.
15:11
mane7 : καλησπερα,πιστευω οτι η αρμονια των παικτων χαθηκε με την αποκτηση τζονσον οντομ(χαθηκαν οι ρολοι) αλλα και την μη γρηγορη αποκτηση αθλητικου σεντερ!ο Οσφπ εχει 6 γκαρντ δεν ειναι πολλα?
15:11
Δημητρης : Πιστεύω σήμερα με την ΚΟΥΜΠΑΝ θα φανεί η γύμνια του Παναθηναϊκού στην αμυντική περιφέρεια, όπως βλέπω με τέσσερις νίκες τον θρύλο τέταρτο σίγουρα, είμαι Παναθηναϊκός..
15:11
PAPANT : ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ 4/4 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!! Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ....
15:11
νικος : ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΣΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ?ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΙΛΑ ΤΟΜΙΤΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΥΓ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
15:13
Λόγω συνεργασίας με την ομοσπονδία μπάσκετ εδώ για τις εθνικές ομάδες. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Η σούπερμπασκετμπολ θα είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια. Ίσως θα μπορούσε αν είχε δίπλα του 2-3 πολύ έμπειρους βοηθούς.
15:13
Γιαννης : Πιστευεται οτι ο ολυμπιακος θα παρει το πρωταθλημα της Α1 φετος με την σιερα να αρχιζει λογικα στο ΣΕΦ? Και αν ναι με τι κριτηρια
15:14
Αν έχει έδρα, του δίνω ένα πολύ μικρό πλεονέκτημα λόγω πείρας περισσότερο. Αλλά τίποτε περισσότερο.
15:14
Giorgos : Se tripli Olympiacos-Real-Khimky 8-6 pernaei o osfp. I khimky de mporei na paei sto 8-6 an de kanei diplo sti real i de nikisei olympiako
15:14
Παντελος : Καλησπερα Τασο, ο Πριντεζης εχει προσφερει τα μεγιστα στην ομαδα, αλλα σε ενδεχομενη φυγη του Σπανουλη δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο μπορει να γινει ηγετης.. Στις περισσοτερες των περιπτωσεων οι ηγετες ειναι οι κοντοι..πιστευεις πως επρεπε να μεινει ο Σλουκας? και επισης θελω να προτεινεις ενα 4αρι για back up του Πριντεζη..
15:16
Παντέλο  μου, να προτείνω εγώ παίκτη στον Ολυμπιακό; Δεν νομίζω πως είναι η δουλειά μου. Υπάρχουν στην ομάδα σίγουρα πολύ ικανότεροι, με απείρως καλύτερη γνώση και ειδικοί στην δουλειά του σκάουτιγκ. Πρέπει να υπάρχουν.
15:16
fenia : ΚΑλησπέρα σας. Σε όλα τα σενάρια και μέχρι στιγμής ο ΟΣΦΠ στην καλύτερη των περιπτώσεων μπορεί να τερματίσει ως τέταρτος ή υπάρχει και σενάριο (έστω και τραβηγμένο από τα μαλλιά) που θα μπορούσε να βγει και τρίτος; Σας ευχαριστώ
15:16
Παναγιώτης : Τεράστια η απουσία Σλούκα - Πετγουει φέτος και εμφανείς το πρόβλημα στο 5. Μήπως ο Ολυμπιακος χρειάζεται κάποιον υπεύθυνο για τις μεταγραφες, τύπου σκάουτερ?
15:16
λαζο : πως ειναι αποδεδειγμενα καλος προπονητης ο σφαιροπουλος ρε τασο; στον πανιωνιο τον ειχαμε μανταρα τα εκανε παιρνοντας ετοιμη ομαδα απο μπαρτζωκα.μια καλη χρονια με ομαδα παλι του μπαρτζωκα εκανε κ φετος που το πηρε πανω του παλι τα ιδια για μενα ειναι απο τους πιο φοβισμενους προπονητες εβερ
15:18
Δεν ήταν καθόλου έτοιμη η ομάδα από τον Μπαρτζώκα, άλλαξαν πολλά, ενώ και νωρίτερα στον Κολοσσό είχε δουλέψει καλά. Γνωρίζει άριστα τις μεγάλες ομάδες και πέρυσι, σε δύσκολη σεζόν πήρε το 100%. Ναι φέτος, μοιάζει μπερδεμένος.
15:18
Antreas : Πιστεύω ότι ο Γιάνκοβιτς μόνο στο 2 ή 1 μπορεί σε υψηξλο επίπεδο!αν βελτιώσει και λίγο το σουτ.τι λες;
15:19
Τρία Αντρέα, θα επιμείνω, αλλά πρέπει να φτιάξει την τρίπλα του.
15:19
Χρηστος 13 : Γεια σας πως πιστευετε οτι θα διαμορφωθει ο παναθηναικος του χρονου και ποιοι ειναι οι πιθανοι μεταγραφικοι του στοχοι κατα την γνωμη σας (θα μεινει ο williams)
15:19
Πολύ νωρίς
15:19
κωστας : Αποψη για τον Ερικ που φερνει ο ζντοβτς τασο?
15:20
Πικ εν ρολ ψηλός, αθλητικός, αλλά δεν ξέρω αν έβαλε κιλά για να παίξει ΝΒΑ. Παίζει μόνο μέσα.
15:20
antonis : υπάρχει περιπτωσή να πάρει κάποιον νέο έλληνα παίχτη ο παναθηναικος?τι θα γινει με τον παπα πολυ καλός παίκτης με μπασκετικό τσαμπουκά θα φύγει το καλοκαίρι?
15:21
Πάντα κοιτάει, αλλά πρέπει να δει τί θα κάνει με τα πολλά παιδιά που ήδη έχει μαζέψει. Ποιο είναι το πλάνο; Ο σχεδιασμός; Που στοχεύει; Πότε θέλει να τους εντάξει.
15:21
antonis : υπάρχει περιπτωσή να πάρει κάποιον νέο έλληνα παίχτη ο παναθηναικος?τι θα γινει με τον παπα πολυ καλός παίκτης με μπασκετικό τσαμπουκά θα φύγει το καλοκαίρι?
15:22
Αντώνη, το μπασκετικό  μυαλό του ήταν πάντα το ζήτημα. Όχι ο τσαμπουκάς ή το ταλέντο. Πήγε να σταθεροποιηθεί, μακάρι να επιστρέψει. Θα ήταν πολύ καλό για τον ίδιο και το ελληνικό μπάσκετ. Αν δεν...ο Παναθηναϊκός δεν χάνεται.
15:22
v.kokolakis : Και ο τσορι για το όσκαρ της μεγάλης ανατροπής....τσοριιιιιι αουτττττ
15:23
Αυτό δεν το αλλάξαμε; Δεν το κάναμε...Τσόρι οφσάιντ;
15:23
alex7 : Καλησπέρα Τασο, πιστευεις οτι ο Ολυμπιακος θελει 3 ή 4 κινησεις το καλοκαιρι μονο; Σκορερ στην περιφερεια-4αρι πισω απο Πριντ, ψηλο με σκορ κοντα στο καλαθι και 3ο σεντερ Ελληνα (ωστε να μην πιανει θεση ξενου τσαμπα ο Μιλουτινοφ)...Επισης υπαρχει διαθεση απο πλευρας Σπανουλη ν ανανεωσει το συμβολαιο με αρκετα λιγοτερα λεφτα ωστε να ερθει ο πολυ καλος περιφερειακος που ζηταμε ωστε να υπαρξουν και διαθεσιμα χρηματα;; Γενικα η αισθηση ειναι οτι θα υπαρξει μεταγραφη υπερβαση το καλοκαιρι;
15:25
Επειδή καλέ  μου Άλεξ κουρλαίνομαι λίγο. Ποια υπέρβαση; Ξέρεις πως ο Ολυμπιακός έχει το 5ο, 6ο μπάτζετ στην Ευρώπη; Πού να το πάει; Τί θα πει υπέρβαση; Εδώ θέλει διαχείριση σε τέτοιους αριθμούς.
15:25
antonis : γιατί πλέον ο παναθηναικός δεν κοιταεί την αγορά του ΝΒΑ?
15:25
Ξεκίνησε να κοιτά πια.
15:25
Παντελης77 : Καλησπερα,πιστευεις πως επρεπε να μεινει ο Σλουκας σαν επομενος ηγετης μαζι με Πριντεζη? Επισης θα ηθελα να προτεινεις ενα 4αρι σαν back up του Πριντεζη. Ο Σλουκας μαζι με Χακετ θα εκανε παπαδες.. Θα βλεπαμε διαφορετικο Ολυμπιακο για τα επομενα 3 χρονια.
15:27
Ο Σλούκας κοίταξε να εξασφαλίσει το μέλλον του οικονομικά όπως το έκρινε ο ίδιος. Βρήκε μία τεράστια πρόταση κι έκλεισε.  Ο Ολυμπιακός με τον Χάκετ έχει έναν παίκτη υψηλού επιπέδου, μάλλον καλύτερο του Σλούκα αλλά όχι Έλληνα. Δεν ξέρω αυτό το ...μαζί: και οι δύο θέλουν μπάλα στα χέρια αν και ο Σλούκας έχει κίνηση χωρίς την μπάλα. Ναι, θα ήταν πιο έτοιμη ομάδα.
15:27
Aggelos : Ηθελε λες 800 προ διετιας(Οτι πρεπει τα λεφτα για τετοιο παιχτη)...Φαντασου ποσα προβληματα θα μας ειχε λυσει μεχρι τωρα....
15:27
ΑΙΜΙΛΙΟΣ : ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ "ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ". ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, Η ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ. ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ, ΕΡΝΑΙΟ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ Η ΤΗΣ ΜΙΑΣ Η ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ, Η ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, Η ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΙΟΥ. ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΩΣ. [ΥΓ. ΠΧ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ]
15:28
Αιμίλιε, μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ελλάδα και ακόμα και τώρα, φιναλίστ Ευρωλίγκας. Ακραία τοποθέτηση. Υπέρ το δέον.
15:28
Σούλης : Τάσο, τι μπάτζετ υπάρχουν στην Euroleague; Και που βρίσκονται ΠΑΟ και Ολυμπιακός;
15:29
Φενέρ, ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Εφές κλπ.
15:29
antonis : Τάσο καλησπέρα με τον παπα τι θα γίνει κάτι ακούγεται για την ΑΕΚ ξέρεις κάτι?
15:30
Θα έχει ενδιαφέρον η συνύπαρξη με τον Ζντοβτς. Και στα...30 δευτερόλεπτά της.
15:30
sally didn't wait : δε νομίζεις οτι η σύγκριση του αντετοκουνμπο με τον ντουραντ ήταν εντελώς αδόκιμη(σφάλαμα αμερικανών) ; θεωρώ οτι έχει παρεμφερή χαρακτηριστικά με τον anthony davis, αλλά και πάλι δεν είναι πανομοιότυποι. ο μονόφρυδος, βέβαια είναι μεγαλύτερη κλάση, αλλά ο γιάννης μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα, γι αυτό και το ταβάνι του είναι απροσδιόριστο.
15:30
φριξος : τασο εχεις υποψη σου αν ο οσφπ κινειται για παικτες από τωρα για του χρονου όπως η μακαμπι?
15:31
Από ό,τι λένε όχι και είναι θέση, όλα να συζητώνται το καλοκαίρι.
15:31
Bill : Δεν ξέρω γιατί δεν ανεβαίνει το κείμενο μου αλλά θα το ξαναπώ. Ο λοτζεσκι είναι κατώτερος των περιστάσεων. Πολλοί θα πείτε για value for money αλλά διαφωνώ ήταν είναι και θα είναι ένας μέτριος παίχτης με παρά πολλές κακές μέρες. Θα ήθελα να δω τα στατιστικά του όποτε χάνει ο Ολυμπιακός και όποτε κερδίζει καθώς και την συνέπεια αυτών (πως κυμαίνονται στη διάρκεια του αγώνα)
15:31
Ακης : Σε αυτο το επίπεδο θα έπρεπε ο Σφαιρο να έκανε αλχημειες με τις θεσεις των παικτών? Πολυ σωστη η δηλωση του Περπερογλου για μπερδεμένους ρόλους.
15:31
βαιος καρδιτσα : οχι κι ο Πριντεζης στην καλυτερη πενταδα της Ευρωλιγκας!!!θα το δουν ο Γκιστ κι ο Βεσελι και θα καλινε απ τα γελια!!!
15:31
Xristos Kerkyra : Τασο καλησπερα...θεωρεις καλη επιλογη Μπουρουση για Ολυμπιακο ? (Για του χρονου)
15:32
Όχι και δεν έχει σχέση μόνο αυτό που βλέπουμε στο παρκέ.
15:32
BIG AL : Πέρα από τη έλλειψη φόρμας αυτή τη στιγμή γιατί μόνο σε μερικά παιχνίδια ο Παπανικολάου κάνει στο 4; Σωματικά πιο γεμάτος από Πρίντεζη (ύψος / βάρος). Ποια τα στοιχεία το 4ριου που έχει ο Πρίντεζης και δεν έχει ο Παπανικολάου; Έπαιζε πλάτη ο Πρίντεζης στην ηλικία του παπανικολάου (πριν 4-5 χρόνια);
15:33
Από το 2007 την είχε ξεκινήσει την κίνηση και την τελειοποίησε επί Ίβκοβιτς. Ακόμα δουλεύει κάθε μέρα.
15:33
Χαρης : Ρεαλιστικα ο θρύλος δεν περνάει φέτος. Δεν υπάρχει κάποια ενδειξη βελτίωσης. Τάσο, πιστεύεις ότι ο Μάτζαρης έχει θέση στον Ολυμπιακό με βάση τη φετινή του απόδοση; Με ποια λογική ο Ολυμπιακός κ ο Παο παίρνουν τους καλύτερους Ελληνες νεους κ τους έχουν να σκουπίζουν πάγκο; Μόνο κάτι περιπτώσεις Παπαπέτρου που παίρνουν λεφτά αρκετά έχουν ελπίδα (άσχετα αν ο ίδιος φέτος απογοητεύει). Θεωρώ τραγικό για τους νέους να μαθαίνουν σε ένα περιβάλλον που ποτέ δε θα τους εμπιστευτεί κανείς. Τέλος, ποιος φταίει για την τραγική άμυνα του Ολυμπιακού φέτος στο 2016? Ο Σφαιρό;
15:33
Ο προπονητής σχεδιάζει, επιλέγει παίκτες. Αυτός κρίνεται.
15:34
Ανδρέας : Καλησπέρα Τάσο , ΤΣΣΚΑ - Λαμποραλ και Μπαρτσα -Ρεάλ τι βλέπεις ;
15:34
Άσο και άσο
15:34
Ιωαννης7 : Χακετ Μαντζαρης Παπαπετρου Παπανικολαου Πριντεζης Γιανγκ και Λοτζεσκι Χαντερ? Σπανουλης?.. .μια χαρα ετοιμη ομαδα με τις καταλληλες πινελιες
15:34
Θοδωρής : Κ.Μαγουλά καλησπέρα σας. Τη γνώμη σας θα ήθελα για το διοικητικό κομμάτι της ΑΕΚ. Προσωπικά πιστεύω πως η ομάδα χρειάζεται περισσότερο βελτίωση σε αυτό το κομμάτι παρά στο αγωνιστικό.
15:36
Θοδωρή αυτά είναι ευθύνη του εκάστοτε επενδυτή. Προφανώς έκρινε πως ο παλιός διαιτητής και πολιτευτής Σταύρος Δουβής ξέρει. Το ίδιο και οι υπόλοιποι συνεργάτες του. Άρα, δεν μας πέφτει λόγος. Εκ του αποτελέσματος ως τώρα πάντως...περισσότερο μοιάζουν επιτυχημένοι όσοι ήταν πριν την παρούσα σύνθεση της διοίκησης.
15:36
Αγγελος_13 : Καλησπέρα στην παρέα! έχει αφεθεί στην ατμόσφαιρα ότι ενδεχομένως ο Βλάντο φύγει το καλοκαιρι απο την Πανάθα. Ισχύει κάτι τέτοιο? Προσωπικά πιστεύω ότι ειναι χρήσιμος παίχτης. Θα ήθελα και τη δικιά σου γνώμη.
15:36
Χρησιμότατος αλλά πάντα υπάρχουν πράγματα που γνωρίζουν τα κλαμπ εσωτερικά. Δεν φτάνουν σε εμάς.
15:36
giannis : πιστευετε κυριε τασο ότι ο ολυμπιακος μπωρει να κινηθεί παλι για τον μπαρνιανι?
15:37
Εξαρτάται αν ο Μπαρνιάνι θέλει να έρθει Ευρώπη. Κίνητρο πάντως δεν έχει.
15:37
Ντίνος : Σχετικά με ένα θέμα που έχει παγώσει εδώ και καιρό. Ο Ολυμπιακός ξέρουμε αν σχεδιάζει κάτι για το γηπεδικό του πρόβλημα. Ολοι η Ευρώπη πλέον έχει καινούριες και όμορφες μπασκετικές έδρες, και ο Ολυμπιακός παίζει ακόμη στο παλαιό στάδιο κλειστού στίβου ΣΕΦ. Ξέρουμε κάτι για το άμεσο μέλλον?
15:38
Δεν γνωρίζω. Μακάρι να τρέξει τέτοιο σχέδιο. Όλες οι ομάδες θα έπρεπε να ξεκινούν από την δημιουργία δικού τους χώρου. Για έσοδα, ανάπτυξη παικτών κλπ.
15:38
Δημήτρης : Πόσο εφικτό είναι να επιστρέψει ο Γκάουντλοκ στην Ευρώπη το καλοκαίρι και επίσης υπάρχει πιθανότητα να κάνει κίνηση ο Ολυμπιακός?
15:38
Δεν νομίζω.
15:38
Silias : Επειδη πολλα γραφονται σχετικα με τα σεναρια και τις ισοβαθμίες. Ο ολυμπιακος με 4/4, περναει 4ος ή 3ος σχεδον σε όλα τα σεναρια. Με 4/4 και αν καλυψει την διαφορα με Ρεαλ περναει με οποιδηποτε συνδιασμο αποτελεσματων γιατι ισοβαθμια ΜΟΝΟ με barca απλα δεν γινεται. Το προβλημα ρε παιδια ειναι το 4/4...
15:39
antonis : τι λες για ψηλό τον Μιτογλού υπαρχει περιπτωση να εξετάσΕΙ την περίπτωσή του ο παο η θα κοιτάξει το μάλλον του στο ΝΒΑ?
15:39
Αν έχει μέλλον για ΝΒΑ, πρέπει να το κοιτάξει. Έχουμε πρόσφατο παράδειγμα παίκτη που δεν το έκανε.
15:39
BIG AL : ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΜΕΓΑΛΟΥΣ?
15:39
Όχι, θα χαθεί. Θέλει ένα σκαλοπάτι ακόμα.
15:40
saras : ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ 8ΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?
15:40
Αν ανέβουμε Α2 είμαι ικανοποιημένος.
15:40
manithedog : kalispera...o sloukas telika aksize olo ton ntoro tou kalokairiou?stin fener xathike teleiws..
15:41
Αγωνιστικά; Θα κριθεί στο μέλλον. Δεν γίνεται σε μία χρονιά.
15:41
gkatsoul : Καλησπέρα Τάσε, ποιοι από τους Λουτζη, Χαραλαμπόπουλο, Παπαγιάννη και Μποχορίδη θα είναι έχουν ρόλο ή και παρουσία στον Παναθηναικό του 2016-17; Ο Παπαγιάννης αναμένεται να δηλώσει στα Draft του 17; Από τους άπειρους μικρούς βλέπεις να ενσωματώνεται κάποιος, γιατί με βάση το ισχύον σκεπτικό μόνο δανεισμό βλέπω ως μέλλον και μάλιστα στο εξωτερικό!
15:43
Παπαγιάννης σίγουρα. Χαραλαμπόπουλος πρέπει να αρχίσει να παίζει. Τα δύο γκαρντ, επειδή είναι και η δύσκολη μετά Διαμαντίδη εποχή όπου στην στραβή όλοι θα φταίνε, καλύτερα να πάνε να παίξουν αλλούς για λίγο μέχρι να είναι έτοιμα όλα. Σωστή η προσέγγισή σου Γεώργιε.
15:43
Kostas - London : Geia sou Taso apo Agglia. Tapeini apopsi alla paixtes typou Slouka, Giankovic , Pappas, Mantzaris den exooun kanena mellon. Apo oti vlepw oi omades tis Euroleague ftiaxnoun perifereies me ftinous amerikanous (poly kalyterous apo tous dikous mas perifereiakous kai poly pio oikonomikoi)..Erythros Asteras, Kouban kai twra Panathinaikos.. Oi ellines kontoi den mporoun giati den kseroun ta vasika enw aploi amerikanoi apo to pouthena fainontai Jordan.. Tripla, sout kai ligo amyna re paidia.. (Zitw sygnwmi gia tin grafi alla den exw elliniko pliktrologio)
15:43
Δημήτρης : Φεύγουν το καλοκαίρι Όντομ,Αγραβάνης,Τσαιρέλης και Γουόρικ,ανανεώνεις Σπαν και Οθέλο (με το έτσι θέλω) και με ένα καλό 2άρι-σουτέρ και ένα αθλητικό 4άρι φουλάρεις! Guard:Σπανούλης,Μάντζαρης,Χάκετ,Στρόμπερι,Ντιλεινι(?),Αθηναίου και Λότζο, 3άρια: Παπανικολάου,Παπαέτρου και λίγο Λοτζέσκι, 4άρια: Πρίντεζης, Μίλερ (?) και 5άρια: Γιάνγκ,Χάντερ και Μιλουτίνοφ!
15:43
Θέμης : καλησπέρα Τάσο! πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται άλλον προπονητή? Εντάξει υπήρχαν οι τραυματισμοί αλλά πιστεύω ότι έχει κάνει κ πολλά λαθοι σαν κοουτσαρισμ
15:44
Όχι. Θέλει άλλη προσέγγιση και καλύτερη στελέχωση.
15:44
christoschalkida : an meinoun k meta to kalokairi oi xanter,williams kai xeins o panathinaikos de xreiazete kamoia allagh...mia xara roster exei...h gnwmh sas k.magoula...
15:45
Εξαρτάται τί θέλει να παίξει ο προπονητής. Μπορεί να κάνουν, μπορεί και όχι. Ιδιαίτερα οι δύο, όχι ο Ουίλιαμς.
15:45
Oχηματαγωγό Κεφαλλονιά : Τάσο επειδή με προσέβαλες μάλλον δεν είχες την τύχη να ταξιδέψεις με το φιλαράκι μου το οχηματαγωγό "Ζάκυνθος Ι". Εκεί να δεις τη γλύκα! Χαιρετισμούς από την πιο όμορφη και ένδοξη νήσο του Ιονίου!
15:45
Xristos Kerkyra : Το ξερω αυτο του 'εξωγηπεδικου' απλα ελεγα μηπως τα εβαζαν στην ακρη τα παλια
15:46
Σταύρο λόγω του...Ισκαριώτη δεν μπορώ να το περάσω. Αλλά ναι μπορεί.
15:46
VasilisL7 : Υπάρχει περίπτωση τον Λοτζέσκι να τον δούμε μόνο στους τελικούς της Α1?
15:47
Αν δεν συνεχίσει Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ματσάρει τον Παναθηναϊκό και το αντίστροφο. Εξαρτάται από το πόσο έτοιμος θα είναι.
15:47
lou1976 : καλησπερα.εχοθμε παραπονα γιατι δεν περνανε τα σχολια μας και μας λετε πως υπαρχουν πολλα κ μπαινουν με σειρα προταιρεοτητας κτλ κτλ.κυριε τασο,αν κοιταξετε τα σχολια , υπαρχουν καποια (παρα πολλα) που επαναλαμβανονται.τυπου: τι γινεται σε 3πλη ισοβαθμια,θα γυρισει ο μπουρουσης,θα παιξει ο ουιλιαμς,θα ανανεωσει ο σπανουλης,τι γινεται με παππα ,κοκ.μηπως να μην περνουσατε τοσα ιδια και ιδια μηνυματα για να υπηρχε η δυνατοτητα να ακουστουμε και εμεις που δεν καταφερνουμε να δουμε απαντηση στα δικα μας ερωτηματα? ευχαριστω πολυ (περασει δεν περασει το μηνυμα μου) !!!!
15:47
antonis : ο θανάσης Ατετοκούμπο θα έκανε γιά πάο?καλός αμυντικός βγάζει ενέργεια αλτικός άν βελτιώσει και το σουτ μπορεί να βοηθήσει?
15:48
Πέρυσι θα έλεγα ναι. Φέτος, φτάνουμε στα τρία χρόνια που το παιδί έχει παίξει μόνο NBDL. Λογικά θα βοηθήσει πολύ, όμως και αυτός οφείλει να αποφασίσει κάποια στιγμή.
15:48
Δ.Κ. : Με τον Κόνιαρη τι γίνεται ? Ξέρεις κάτι ?
15:50
Τον ενδιαφέρει να μην είναι αγκαλιά με τον Ερυθρό Αστέρα. Μπερδεμένο αλλά με σημερινή νίκη και αν καλύψει διαφορά, προτιμά νίκη Κουμπάν στο Βελιγράδι.
15:50
Νικος : Τασο αν κερδισει ο παναθηναικος για 9 ποντους σημερα τι θα ισχυει μετα για την 2η θεση..??
15:51
giannis : κυριε τασο πιστευετε ότι οι αγγελοπουλοι θα παρουν τουλαχιστον ένα παιχτη που θα ανεβασει επιπεδο τον ολυμπιακο?
15:51
Δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά επιλογών.
15:53
Κάπου εδώ να κλείσουμε.

Πρώτα να ζητήσω συγνώμη από όσους δεν απάντησα ή δεν πέρασε η ερώτηση από παράλλειψη. Συνολικά σας ευχαριστώ όλους για την πραγματικά υπέροχη συζήτηση. Πάνω από όλα γιατί από τα εκατοντάδες μηνύματα ΟΥΤΕ ΕΝΑ δεν ξεπερνούσε τα όρια της κοσμιότητας είτε συμφωνούσε μαζί μου είτε όχι. Αυτή είναι δική σας κατάκτηση κι επίτευγμα.
Καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες.
15:53
antonis : μπορεί ο Γιάνκοβιτς να περάσει στην θέση ένα διαθέτει τρίπλα και αντίληψη

News 24/7

24MEDIA NETWORK