H κατάρα της Μακάμπι ξαναχτυπά!

Κατάρα φαίνεται ότι έχει χτυπήσει την ομάδα του λαού, την περίφημη Μακάμπι που φέτος έριξε χρήμα για να μπορέσει να επιστρέψει στην διεκδίκηση της παρουσίας της στο επόμενο Φάιναλ Φορ στην Ευρωλίγκα.

H κατάρα της Μακάμπι ξαναχτυπά!

Έτσι ενώ αρχικά ο Κουίνσι Μίλερ που αποκτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα χάνει όλη την σεζόν, στην συνέχεια οι δύο πανάκριβες μεταγραφές έχουν τα δικά τους προβλήματα . Ο Γκάουντλοκ που γύρισε στην Ευρώπη θα χάσει τα πρώτα ματς στην Ευρωλίγκα μιας και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έχει χάσει και τα ματς προετοιμασίας. Και το χειρότερο είναι ότι ο Σόνι Ουίμς που τον έφερε από το ΝΒΑ με 2εκ το χρόνο η Μακάμπι, τραυματίστηκε στο πόδι στο φιλικό με την Νταρουσάφακα και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Συνεπώς οι δύο πανάκριβες μεταγραφές της χάνουν τα πρώτα ματς ενώ γενικά η ομάδα δεν έχει ακόμα παίξει πλήρης και έτσι δεν μπορεί να βρει τη χημεία της. Πάντως οι eλληνικές ομάδες αργούν στο πρόγραμμα της Ευρωλίγκα να παιξουν μαζί της και έτσι στην ουσία δεν κερδίζουν κάτι προς το παρόν από την ... κατάρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK