Όλα τα 'χει η Μακάμπι, έχασε κι έναν ψηλό

Στα τελευταία δύο ματς του ομίλου η Μακάμπι παίζει την επιβίωσή της στην Ευρωλίγκα και γι' αυτό η απώλεια του Ίκε Οφοέκγμπου κρίνεται σημαντική.

Όλα τα 'χει η Μακάμπι, έχασε κι έναν ψηλό
Οφοέγκμπου Μακάμπι

Χωρίς τον Ίκε Οφοέγκμπου θα εμφανιστεί η Μακάμπι στα τελευταία δύο ματς του ομίλου στην Ευρωλίγκα, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν το μέλλον της στη διοργάνωση, αν δηλαδή θα συνεχίσει στο Top16 ή θα "υποβιβαστεί" στο Eurocup.

Ο 32χρονος Τεξανός πάουερ φόργουορντ υπέστη θλάση και τέθηκε νοκ άουτ για τον επόμενο μήνα. Δεν θα παίξει δηλαδή ούτε με την Μπάμπεργκ ούτε με την Νταρουσάφακα, ματς στα οποία η Μακάμπι οφείλει να νικήσει για να ελπίζει ότι θα προλάβει να "κλέψει" την τέταρτη θέση του Δ' ομίλου. Ταυτόχρονα όμως θα χρειαστεί από τη μία ήττα των Τούρκων στη Μόσχα και από την άλλη η ίδια να καλύψει τη διαφορά 11 πόντων με την οποία είχε χάσει από την ομάδα του Μαχμούτι στο Τελ Αβίβ.

Στα 6 ματς που είχε παίξει στην Ευρωλίγκα ο Οφοέγκμπου ερχόταν από τον πάγκο και έδινε λύσεις με 4.5 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά αγώνα. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ μάλιστα είχε κάνει season high στη διοργάνωση με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK