Με ποιον μύθο είδε το Ερυθρός Αστέρας-ΠΑΟ ο Πάντελιτς!

Ο πρώην "ερυθρόλευκος" Μάρκο Πάντελιτς είδε διά ζώσης το Αστέρας-Παναθηναϊκός αλλά δεν ήταν μόνος. Δείτε ποιος μεγάλος πρώην ποδοσφαιρικός άσος τον συνόδευε (PHOTO+VIDEO)!

Με ποιον μύθο είδε το Ερυθρός Αστέρας-ΠΑΟ ο Πάντελιτς!

Ο Μάρκο Πάντελιτς είναι δηλωμένος οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και το βράδυ της Πέμπτης δεν έχασε την ευκαιρία να δει την αγαπημένη του ομάδα στο σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική της Euroleague και μάλιστα από τις πρώτες θέσεις.

Οι περισσότεροι εστίασαν στον Πάντελιτς καθώς έχει συνδέσει το όνομά του και με τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα αρκετές φωτογραφίες του από το γήπεδο να εμφανιστούν στα social media όμως ελάχιστοι πρόσεξαν την "παρέα" του και συγκεκριμένα ποιός ήταν δίπλα του.

Αυτός ήταν ο σπουδαίος παλαίμαχος Ντέγιαν Στάνκοβιτς, με τον πρώην άσο των Ερυθρού Αστέρα, της Λάτσιο και της Ίντερ, να παρακολουθεί δίπλα του το παιχνίδι και να γνωρίζει μάλιστα την αποθέωση από τους οπαδούς του Αστέρα κατά την είσοδό του στο γήπεδο.

Με ποιον μύθο είδε το Ερυθρός Αστέρας-ΠΑΟ ο Πάντελιτς!

Ο ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΑΙ:

Ο ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟ:

Πάντελιτς και Στάνκοβιτς είναι φίλοι εδώ και χρόνια και μάλιστα ήταν μαζί και στο προηγούμενο μεγάλο ματς του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, που έληξε και εκείνο με σπουδαία νίκη των γηπεδούχων στο φινάλε (κόψιμο του Κούσμιτς στον Ούντο). Δείτε και σχετικές φωτογραφίες:

#crvenazvezdakk #euroleague #zvezdasi Kakva ekipa

A photo posted by Marko Pantelić #9 (@marko_pantelic_9) on

#abaleague #lastnight #kumare

A photo posted by Marko Pantelić #9 (@marko_pantelic_9) on

A photo posted by Dejan Stankovic (@deki5) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK