Μπάρτσα και Αρμάνι για Τζάκσον

Στον πιο περιζήτητο παίκτη στη μπασκετική αγορά έχει εξελιχτεί ο Αμερικανός γκαρντ Άαρον Τζάκσον ο οποίος τις τελευταίες ώρες έλαβε δύο ακόμη επίσημες προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκα φτάνοντας αισίως στις πέντε, δηλαδή τον θέλει το 1/3 των ομάδων της διοργάνωσης!

Ο Τζάκσον ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν 20 μέρες από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά από 4 χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ισπανία και Ιταλία έγινε στόχος της Μπαρτσελόνα και της Αρμάνι Μιλάνο.

Η Μπαρτσελόνα που έχει ήδη αποκτήσει τον διεθνή Γάλλο γκαρντ Τομάς Ερτέλ θέλει δίπλα του τον Τζάκσον προσφέροντάς του 2,2 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια. Η δε Αρμάνι που μετά την έλευση του Σιμόνε Πιανιτζάνι στη θέση του προπονητή επιχειρεί ολοκληρωτικό λίφτινγκ στο ρόστερ της όπως αναφέρει ιταλικό site προσφέρει επίσης διετές συμβόλαιο με απολαβές 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ομάδα που ασχολήθηκε με τον Τζάκσον ήταν ο Ολυμπιακός προσφέροντας 2 εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο αλλά στη συνέχεια τόσο η τουρκική Εφές (2,5 εκατομμύρια ευρώ) όσο και η ρωσική Χίμκι (2,5 εκατομμύρια ευρώ) έκαναν σαφώς πιο υψηλές προτάσεις και πλέον γύρω από τον Τζάκσον έχει στηθεί ένας τρελός χορός εκατομμυρίων.

AP Photo/Lefteris Pitarakis

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".